Spring naar bijdragen

geofire

Leden
  • Aantal bijdragen

    15
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door geofire geplaatst

  1. geofire

    Mio C510

    Wij hebben onze 'oude' mio c510 maar weer in gebruik genomen, hier kunnen we de coordinaten wél inzetten, en in de nieuwe Spirit 475 niet. Dus niet handig voor het geocachen en niet op gelet tijdens de aanschaf . Nu is mijn vraag, weet iemand of je de Mio C510, via de computer, kunt updaten zodat er caches op het scherm te zien zijn die je onderweg tegenkomt. Dit heb ik namelijk op de Tomtom gezien. Dus ligt er dan ergens een cache langs je route verschijnt deze in het scherm van de autonavigatie. Handig!
  2. geofire

    Garmin Legend Hcx

    JAAAAAAAAAAAAAAA! Dat was 'm, eindelijk na drie dagen tobben is het gelukt! Hartstikke bedankt voor de 'gouden' tip! Verder wil ik iedereen bedanken die de moeite heeft genomen om mij te antwoorden, tja, alle begin is moeilijk.....
  3. geofire

    Garmin Legend Hcx

    Ja, ook dat klopt allemaal, maar werkt dat alleen 'ter plaatse', die 'vondst'-knop, niet wanneer je niet op de juiste plek staat, ik bedoel dat ik dit thuis, achteraf, wilde doen? Dus wanneer ik de cache heb gevonden gelijk ter plaatse die 'vondst' knop intoetsen.
  4. geofire

    Garmin Legend Hcx

    Ja, dat hab ik ook zo ingesteld en bij agenda invoer bij vondst JA, maar dat is het ook niet
  5. geofire

    Garmin Legend Hcx

    Ga het proberen. Gedaan. Maar dat is niet mijn probleem, mijn probleem is het toen ik vd week een cache in de gps zette kon ik kiezen tussen: ga naar-wis -gevonden, en die keuze krijg ik niet meer te zien onderin het scherm.
  6. geofire

    Garmin Legend Hcx

    Dat kon ik wel, en daar stond ook een gevonden cache in, maar als ik dat nu doe is die cache verdwenen..........
  7. geofire

    Garmin Legend Hcx

    Wie dat ook mag zijn, ik wacht, bedankt voor je reactie!
  8. geofire

    Garmin Legend Hcx

    Maar hoe kan ik dat dan weer herstellen, sorry dat ik zo'n leek ben.......
  9. geofire

    Garmin Legend Hcx

    Sinds donderdag hebben wij een Legend HCx van Garmin. Toen ik een cache erin zette om te zoeken en gevonden had kon ik dat aangeven, 'cache gevonden', eerst was het schatkist-symbool dicht en nadat ik hem had gevonden was het symbool open. Nu heb ik wat instellingen veranderd en lukt me dat niet meer, de gevonden cache is ook weg!!!Dus hij geeft geen cache-zoeken (dichte schatkist) aan plus dat ie dan niet automatisch registreerd dat de cache is gevonden (open schatkist) en dus ook niet automatisch de gevonden cache in de agenda zet. Wat heb ik verkeerd ingesteld, ben er nu al twee dagen mee bezig en niks lukt!!!!!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...