Spring naar bijdragen

verweg53

Leden
  • Aantal bijdragen

    4
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door verweg53 geplaatst

  1. Wat heb je voor een GPS? Kan deze kaarten aan en heb je weleens eerder met Mapsource kaarten overgezet? Ik heb een Garmin GPSMAP60sxc, en ja ik heb al eens via mapsource kaarten in het apparaat gezet. Maar nu heb ik topokaarten van Frankrijk voor oziexplorer en gaat dat dan ook ?
  2. Ik heb dit weekend op internet topografische kaarten gevonden van Frankrijk. Nou kun je die in OziExplorer laden. Maar als ik een route heb uitgestippeld, de route zet hij keurig over naar mijn GPSapparaat, maar gaat de kaart dan automatisch mee of zit ik straks in Frankrijk met alleen lijntjes op mijn beeldschermpje zonder kaart?
  3. Ik heb dit weekend op internet topografische kaarten gevonden van Frankrijk. Nou kun je die in OziExplorer laden. Maar als ik een route heb uitgestippeld, de route zet hij keurig over naar mijn GPSapparaat, maar gaat de kaart dan automatisch mee of zit ik straks in Frankrijk met alleen lijntjes op mijn beeldschermpje zonder kaart?
  4. Dames en heren cachers, Ik ben net beginnend cacher en het lijkt me een erg leuke hobby, waar je zo te zien erg verslaafd aan kunt raken. Ik heb rondgekeken op de site van Geocaching.nl om goede uitleg te vinden over deze hobby en alles , wat er mee te maken heeft. Misschien heb ik niet goed gekeken , maar er zijn voor mij een hoop onduidelijkheden. Waar vind ik een goede uitleg. De mistery lijkt me leuk om te doen, maar ik snap niet helemaal waar je moet beginnen. Ik heb laatst een cache proberen te vinden , dit is mijn eerste ( de Groeve bij Blaricum). Mijn zoon en ik hebben hem niet kunnen vinden helaas, het zal onze onkundigheid zijn geweest helaas. Ik hoop, dat iemand mij kan uitleggen hoe alles werkt. het liefst zou ik eens met iemand , die ervaren is , het een keertje willen proberen. In een groepje lijkt me ook leuker. Misschien een idee, om op de nl site mensen te zetten , die wel met iemand samen wil cachen.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...