Spring naar bijdragen

PeYoPla

Leden
  • Aantal bijdragen

    38
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door PeYoPla geplaatst

  1. PeYoPla

    Probleem Met Gpsmap 64St

    Heb lopen zoeken zou niet direct weten waar je wat hebt verzet maar ga eens naar je hoofdmenu / stel in / systeem en dan moet in het 4e vakje Garmin Serieel staan. Staat daar wat anders moet je die even veranderen.
  2. PeYoPla

    Probleem Met Gpsmap 64St

    Je kan eens proberen of het via de site van Garmin beter gaat (de link even kopiëren werkt niet in dit programma) http://www.opencaching.com/nl/#find?&bbox=52.3345,4.47,52.5225,4.986& Laat hier maar eens een multi. Het kan zijn dat je door ze direct op je Gsm te zetten gegevens mist. Mocht het daar wel lukken dan weet je dat er wat fout zit bij het overzenden en moet je misschien gebruik maken van een programma bijv. GSAK en ze dan via de juiste macro verzenden.Probeer het eerst maar eens via de link en kijk of dat werkt. Welke firmware heb je op je toestel 3.20 is de laatste update geweest.
  3. PeYoPla

    Probleem Met Gpsmap 64St

    Zoals StefanD aangeeft geeft ook de 64 de caches aan op alfabetische volgorde of in de buurt en waarschijnlijk heb je alle caches er nog op staan die er bij geleverd zijn of heb je die verwijderd. In het menu geocaches op menu drukken en daar heb je diverse mogelijkheden op te sorteren en te zoeken. Mochten de bij geleverde caches er nog op staan even naar dit draadje kijken http://forum.geocaching.nl/index.php?showtopic=21669
  4. PeYoPla

    Probleem Met Gpsmap 64St

    Hoe zet je ze op de GPS toch niet als GGZ file want dan kan het kloppen dat niet alles er op staat. Ik heb de caches in GSAK en doe ze dan met de Marcro GarminExport naar het toestel zelf en voor de afbeeldingen gebruik ik de macro Send Images to Garmin. IK zet ze op de 64st zelf ruimte zat heb er zo'n 100 caches op staan met foto's en de sd kaart gebruik ik voor diverse kaarten en Birdseye beelden etc.
  5. Dacht al wat nu weer met mijn pc, maar het klopt dus dat ik geen plaatjes zie.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...