Spring naar bijdragen

Saturnus

Leden
 • Aantal bijdragen

  7
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Alles door Saturnus geplaatst

 1. Hallo beste Geocachers, Afgelopen Zondag een mail mogen ontvangen van Kruimeldief. Hij melde mij dat een Event ruim van te voren aangemeld moet worden. En dat is helemaal duidelijk. Regels zijn regels en zo hoort het ook te zijn. Kan er ook een Cache aangemeld worden en dan een event houden bij het plaatsen van de cache?? (goedkeuren?? ) Best Geocachers, binnenkort misschien een ander event? Vr Gr Saturnus
 2. Hallo, Event ter goedkeuring opgestuurd naar kruimeldief. Vr Gr Saturnus.
 3. Ahaa, je wist het antwoord op je vraag dus toch al? Jokkebrok Hoe noemen ze dat ook alweer? Een retorische vraag? Zo'n soort vraag als: "Hoe maak ik een nachtcache?" Greetz en veel sukses. Volgens de sterren gaat dat wel goed komen ;-) Hallo, Ik heb een P.B gehad met het advies om met Kruimeldief contact op te nemen. Dus er zijn Geocachers die mij graag willen helpen met dit Event. Waarvoor mijn dank. Vr Gr Saturnus
 4. wel een vreemde datum Sorry datum aangepast
 5. Hallo beste mensen (geocachers) 1 April grap of niet, laat je eigen verbazen op 31-03-2010. En de dag erna kan je erover meepraten. Zijn er al Geocachers die interesse hebben in dit kleine Event?? Ik ga dan Kruimeldief contacten om het event mogelijk te maken Vr Gr Saturnus (die er voor gaat om een ieder te verbazen)
 6. Hallo beste geocachers, ik wil een Event aanmelden over een week of twee kan dit? Het is een Event over wat er aan de sterrenhemel te zien is op 31-3-2010 aanstaande. En de hamvraag is: hoe kan ik zo'n Event aanmelden?? En wie kan mij erbij helpen?? Oh ja en niet te vergeten het is onder de rook van Delft/Den Haag Wie Oh wie helpt mij. Groeten Saturnus.
 7. Hallo, Bij deze wil ik ook even vertellen hoe ik aangestoken ben met het virus. Verleden jaar al eens een dagje mee geweest om een cache in het bos te zoeken. Met een ervaren rot in het vak ;-) Toen was ik eigenlijk al verslaafd en vandaag besloten om me zelf aan te melden op de site. Ik heb half 2009 een tweedehands GPSer aangeschaft en vanaf nu dus ben ik officieel cacher en dat bevalt me wel. Mijn naam is afkomstig van mijn andere hobby namelijk alles wat er aan planeten boven ons hoofd rondcirkelt. Ook wil ik jullie meegeven dat er binnenkort een mooie sterrenhemel te zien. Maar hierover vlogt meer op het forum. Voorzover mijn bevindingen van deze mooie hobby Vr Gr Saturnus.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...