Spring naar bijdragen

Team Foxlake

Leden
  • Aantal bijdragen

    121
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door Team Foxlake geplaatst

  1. Zef heb ik de Fjall Raven Camper 20 gekocht, maar de Fjall Raven Friluft 20 is ook een goede rugzak. Op de site van Fjall Raven staan bij de rugzakken ook filmpjes. Het merk met het vosje. Groeten, Team Foxlake
  2. Dat verzoek heb ik al eerder gedaan maar blijkbaar is er geen moderator aanwezig??? OFF TOPIC
  3. Ik heb het gelezen bedankt!! je heb gelijk moeilijk te vinden, maar in mijn geval is het iets anders gelopen, na dat hij goedgekeurd is heb ik hem gelijk op niet aktief gezet met het bericht er bij dat de box nog geplaatst moest worden, had ik hem al eerder geplaatst dan had hij maanden nutteloos daar gelegen i.a.v. toestemming van SBB. Vandaar de plaatsing achteraf. Maar nog een vraag: waar vind ik dan het verhaal over goud, zilver en brons? Dan moet je niet reageren, het is toch ook jammer als ik geen antwoord aan je geef. Maar misschien heb je gelijk ik moet zwijgen. Dit was eigenlijk mijn vraag: Ik ben op zoek naar een proefloper die onze nieuwe multicache wil uittesten. Welk team meld zich aan? Stuur een mailtje mocht je interesse hebben. http://www.geocaching.com/seek/cache_detai...a6-4e9ec7be5b71 Totdat andere over regels begonnen te praten.
  4. Ik wil nu eerst weten waar het staat wat wel en niet moet bij dit spelletje, aangezien men blijft reageren, ik kan nergen iets vinden over moeten, en het goud, zilver en brons verhaal????
  5. Ik heb het niet kunnen vinden, vertel me eens waar dit dan staat? Heb je het verhaal hierboven gelezen?
  6. Waar staan eigenlijk al deze regels?? Goud, Zilver, Brons, Volgorde van plaatsing ed.. Volgorde van plaatsing vind je in de richtlijnen van gc.nl.... Je Cache dient geplaatst en af te zijn op het moment dat je hem actief maakt (opgeeft om na te laten kijken/reviewen). "Dient" Nee er staat "het zou handig zijn". Daar komt nog eens bij dat de cache op het terrein van SBB ligt dus ik kan niet eerst de ammobox plaatsen en daarna pas toestemming gaan vragen. Ik kwam er pas achter toen ik mijn cache had aangemeld op geocaching.nl dat hij op een SBB terrein kwam te liggen. Uitwerking: Als je een cache plaatst zonder dat je toestemming geregeld hebt (omdat we er niet naar gevraagd hebben of omdat je simpelweg gekozen hebt voor een locatie waarvan we met de eigenaren geen harde afspraken hebben) ben je eigenlijk bezig met het om zeep helpen van geocachen in Nederland. Wordt je cache ooit gevonden door de eigenaar / beheerder van een terrein en ligt die cache toevallig in een kwetsbaar gebied (wat alleen de beheerder / eigenaar kan weten omdat die zijn terrein heel goed kent) is het natuurlijk goed voor te stellen dat de eigenaar / beheerder van dat terrein niet blij is met je actie. Beheerders / eigenaren die een vervelende ervaring hebben met geocachen zijn geneigd om alle caches die ooit op hun terrein geplaatst zouden willen worden niet toe te laten. Dit is weer heel jammer voor de geocachers want er is dan weer minder kans op een leuke cache in een bepaald gebied.
  7. Waar staan eigenlijk al deze regels?? Goud, Zilver, Brons, Volgorde van plaatsing ed.. Ik heb het onderstaande gevonden maar hierin staat toch duidelijk dat het handig is en niets moet??? Mystery or Puzzle Caches/Mysterie of Puzzel Caches De alles resterende van de Cache types, bij dit type gaat het vaak om ingewikkelde puzzels die je eerst moet oplossen voordat je de coordinaten kunt bepalen. De informatie die nodig is om de coordinaten te bepalen moet voor iedere Cacher/Cachester toegangkelijk zijn. Informatie zoeken op openbare websites is toegestaan. Maar het versturen van een meeltje naar de Cache eigenaar is eigenlijk over de grens. Wat doorgaans geldt voor deze Cache types is dat het coordinaat op de Cache pagina niet het coordinaat van de Cache is. Meestal is het een parkeerplek in de buurt. Mocht het punt verder dan een kilometer of 3 liggen van de Cache locatie overleg dan of zorg voor een punt dichterbij. Dit om de Cache op de juiste omgeving op de verschillende kaarten te krijgen. Als je ervoor kiest om dit type Cache aan te melden verstrek dan zoveel mogelijk gedetailleerde informatie in een reviewers note en meld alle punten als extra waypoints (zichtbaar of onzichtbaar) aan bij de Cache. Wij adviseren je om eerst een aantal caches te vinden voordat je begint met het plaatsen van caches. Informatie over hoe een cache te vinden vind je op de vinden pagina. Om een goede (lang houdbare, leuke, interessante) geocache (niet virtual) te maken is het handig om de volgende stappen door te lopen: voorbereiding: - een goede locatie vinden - voldoende toestemming regelen - een doos, container of ander ding uitzoeken - inhoud voor in je cache bepalen - plaatsen - plaatjes opladen - html wel of niet gebruiken - het cache formulier - ikoontjes instellen Over goud, zilver en brons kan ik niets vinden??
  8. Jammer dat ik jullie twee net ben mis gelopen, ik zag jullie in de verte lopen langs het water, ik liep toen net over de brug met de ammobox. Ik vind wel dat jullie deze mogen loggen aangezien het best een aardig eind wandelen is. Dus deze keer wat meer gouden plakken en dit keer voor: Delta123 MLvdBurg Thex Kiddooz Koos de Kapper Bedankt voor jullie hulp!! Tevens wil ik hierbij Arie Knifemen bedanken voor hun input. Promo ?????
  9. Inmiddels zijn alle puntjes op de i gezet, de cache is gelopen door Thex en Koos de Kapper. Van Koos kreeg ik een positive reactie, en Thex die is nog bezig.
  10. @Track_leader @Fire5 De cache is voor 95% naar mij idee in orde maar omdat ik bij het aktief zetten zoveel kritiek kreeg heb ik besloten om hem weer op niet aktief te zetten. En nogmaals een proefloop uit te voeren. @LTeunis Nee k ga geen hulplijn uitzetten, de cache is aardig te doen net als andere multi's gewoon van de ene waypoint naar de andere, het internet gedeelte zijn maar 6 vragen die je thuis eerst op moet zoeken. Er zijn mensen die toch ook eerst 75 km gaan rijden om een kokertje te loggen??? Tevens liggen er zat andere caches in de buurt van de mijne die je eerst zou kunnen doen en later weer terug kunnnen komen voor de andere. Tevens bied ik toch aan om de code te mailen??? Kan iedereen alvast thuis zijn huiswerkdoen en daarna een ritje door de albrandswaard maken. @Knight of Ni Ik heb maanden moeten wachten totdat deze cache op een SBB terrein geplaatst mocht worden als ik het kistje al van te voren had geplaatst dan hadden de spulletje al verteerd geweest zonder dat iemand hem heeft gevonden. Maar ik stop met beantwoorden van al deze onderwepen want ik krijg het idee dat er een bepaalde groep binnen GC dit spelletje meer ziet als politiek met erg veel regels die men zelf gaat bedenken. Het is maar een spelletje, en als je deze cache niet wil doen dan doe je toch een andere??? Er moet niets toch?
  11. @Track_leader hmmm, verkeerde volgorde....., (Wie bepaald hier de volgorde???) eerst uitzetten (Gedaan) toestemming regelen (Gedaan) proeflopen (reeds gedaan door Delta123 en mlvdburg) (extra proefloop n.a. van dit bericht door Thex) cache plaatsen (Gaat morgen gebeuren) ter reviewing aanbieden (Gedaan) bovenstaande voorkomt de ftf discusse en frustratie bij een ieder die weer een nieuwe online ziet komen. Zie elders op dit forum dat het tot heel ingewikkelde discussies kan leiden. (Frustratie???? Het is maar een spelletje hoor, trouwens de cache staat niet eens aktief (eerst kijken dan zxxken)) @knifemen Proef lopers had je beter voordat ie online zou komen kunnen vragen!! (Is al twee keer gedaan??? voordat hij online kwam een keertje extra kan geen kwaad) Nu zal je weinig reacties verwachten die hem proef willen lopen. (Toch wel??) Inderdaad zoals Marja al zegt eerder goud jagers dan proeflopers (Waar maken jullie je toch druk om?) knifemen @Biertjuh Waarom wil je eigenlijk dat je cache wordt proefgelopen? Zet hem online, met je telefoonnummer als hulplijn voor eventuele problemen. (Nee dat doe ik dus niet, ik zorg liever dat hij in een keer goed is dan dat iedereen voor verassingen komt te staan in het veld, vandaar de extra proefloop, en als Thex dit doet om zoals jullie dat noemen goud te halen is dat zijn goed recht, hij heeft de vragen zelf beantwoord en de route gelopen dus wat is het probleem dan??) Proeflopers zul je niet snel vinden, ontmaagders wel (Waar maken jullie je toch druk om?) @Thex Ik heb aangeboden proef te lopen en zie hierbij publiekelij kaf van de FTF. Alles voor een goede cache ! (Zo is dat) @Moderator Zet a.u.b. dit topic op offtopic, ik heb weinig zin om hier verder over te praten en ga gewoon lekker mij hobby uitoefenen.
  12. Ik ben op zoek naar een proefloper die onze nieuwe multicache wil uittesten. Welk team meld zich aan? Stuur een mailtje mocht je interesse hebben. http://www.geocaching.com/seek/cache_detai...a6-4e9ec7be5b71
  13. ik wis even niet hoe ik aan je pm moest komen, vandaar deze actie.
  14. Kan iemand d.m.v. een Pm het mail adres geven van Reintje de Vos? Bedankt alvast.
  15. Hij staat op mijn site Luilak. KIJK HIER
  16. Zojuist de banner ontvangen van Team GPSearching. Hij is prachtig geworden bedankt voor je tijd en inbreng voor deze banner . Groeten, Team Underground
  17. Hij komt bijna online alleen het laatste waypoint nog plaatsen en voila lopen maar.
  18. Is deze er ook in de PDA versie?
  19. Ongeveer zo groot als de geocaching belgie banner (zie chatbox onderaan) Ik heb nog niemand gehoord over "Woensdag gehaktdag"
  20. De inlogcode is gekoppeld aan mijn nieuwe cache, komt binnenkort online
  21. Misschien wel een goede start om onze eigen NL chatbox hier te openen. Het is maar een idee jullie zijn welkom!
  22. Bedankt voor de complimenten ook deze gaan naar Team GPSearching. Team GPSearching: Bedankt , en als jullie zin hebben om een mooie flash banner te maken dan is ie altijd welkom. Verder ben ik nog op zoek naar ideeen om op de site te plaatsen misschien heeft iemand nog goeie ideeen.
  23. Weet iemand of er een banner is voor op mijn website van Geocaching.nl? Of misschien nog beter wie ontwerpt er eentje, ik zoek een standaard banner in JPG formaat of eentje in Flash dat zou nog mooier zijn. Groet, Team Underground Zie nieuwe site in aanbouw de site is gemaakt voor deze mistery cache
  24. Team Foxlake

    Nieuwe GPS

    Hallo, ik ben al een tijdje in het bezit van een Garmin Emap op zich bevalt hij goed maar ja men wil wel eens wat anders. Wat adviseren jullie om te kopen? Ik zelf heb een GPS60 in gedachte wat zijn jullie ervaringen met deze GPS. Mocht iemand interesse hebben in de Emap laat het me even weten d.m.v. een PM.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...