Spring naar bijdragen

Alcazar

Leden
  • Aantal bijdragen

    7
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Previous Fields

  • GPS of Smartphone Merk / Type
    Garmin eTrex Legend HCx
  • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
    12-2009

Profile Information

  • Geslacht
    Man
  • Woonplaats
    Den Haag
  1. Wat kan er moeilijk zijn aan een tradaitional??? Dat vroeg ik mij een paar weken geleden ook af ---> Wat kan er nu zo moeilijk zijn aan dat....Gewoon erheen lopen en vinden.. Nou, ik kom daarop terug....Laatst een cache gehad en op locatie een half uur bezig geweest (cache lag in een boom achter een stuk schors)...Steeds opnieuw locatie bepalen en er uiteindelijk achterkomen, dat je bijna een half uur tegen de boom aangeleund stond, hahah Wat dat aangaat is soms een multi met WP's eenvoudiger....Maar ja, als je verslaafd bent, wil je alles vinden....De voldoending na een uur zoeken is soms groot....en dan hardop lachen waarom je de cache niet eerder had kunnen vinden.... Geocaching ----> Zou Olympisch moeten worden.
  2. Dat circuit ken ik inderdaad, maar kon zo even snel niks vinden.......
  3. Oke, nou...dan denk ik dat ik dan nog wel even kan wachten....Kan vantevoren ook wel een beetje kijken op Google Maps om te zien of die brede sloot er wel of niet is (alhoewel...zo up-to-date is Google soms ook niet)... Om nu nog even 100 euro uit te geven, voor mijn eerste cache,.... Ben beniuewd of het vandaag gaat lukken! Bedankt!
  4. Beste mensen, Aangestoken door veel info op het internet (en een kleine bonus van de baas ) ben ik aangestoken door het GC-virus. Heb een Garmin Etrex aangeschaft en wil vandaag op zoek naar de eerste cache vlakbij mijn huis. Mijn vraag is de volgende (misschien een wat "domme" vraag, maar daar is het startersforum toch voor? ---> goed idee trouwens.. In mn Garmin kan een miniSD card...Daarop kan ik kaarten zetten/info etc. Heb je die nu perse nodig voor GC? Ik weet inmiddels hoe mn Garmin werkt, eerste coordinaat staat er al in etc.. Heeft iedereen die topokaarten van bijv Nederland erin zitten of volstaat gewoon het kompas etc ook? Ik hoor graag de meningen, want wellicht moet ik eerst vanmiddag even naar het winkelcentrum om dat kaartje te kopen. Alvast bedankt!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...