Spring naar bijdragen

Pa, Ma en de kinderen

Leden
 • Aantal bijdragen

  7
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Alles door Pa, Ma en de kinderen geplaatst

 1. Ik gebruik soms ook mijn PDA om te cachen. Ik heb een HP hx2119 met daarop Garmin XT. Verder de bekende TOPO kaarten en je kunt precies komen op de plek waar de cache lig. Voor het GPS-ontvangst gebruik een GPS-muis met een SIRFSTAR III dus een bere ontvangst. Internetten kan ik via een koppeling via mijn telefoon maar het loggen doe ik lekker thuis. Ja en wat kun je nog meer doen met een PDA? Muziek luisteren, boeken lezen, spelletjes spelen, aantekeningen maken, artikelen schrijven, navigeren in de auto met TT of Garmin, enz. enz. Maar het is wel erg makkelijk zo. Geen verrassingen van hé hier loopt een kanaal, dan moeten we omlopen. Zie cache De Heilige Eik. Daarom cachen we ook wel met een eTrexje. En die kan er veel beter tegen. Een PDA is toch wel fragiel.
 2. Natuurlijk moet een cache kindvriendelijk zijn. Voor hun is de lol vaak de inhoud. Voor de ouders meer de weg ernaar toe.
 3. Pa, Ma en de kinderen

  60csx

  Tjesses wat een gepiel. Ja dan maar een grote kaart erin. Wat me wel opvalt de laatste tijd is dat de prijzen van geheugenkaartjes flink naar beneden duiken.
 4. Pa, Ma en de kinderen

  60csx

  Heb hier net de folder van Paradigit naar het oudpapier gebracht. 512MB SD kost daar €14.95. Koop er twee of meer. Vier stuks is 2Gieg en kost dan 60 Euries. En als je dan naar een andere map moet doe je toch gewoon een ander kaartje erin. En met vier stuks doe je ook aan risico spreiding. Doet het er 1 niet meer dan heb je toch nog 1.5 Gieg over en ben je niet in één klap alles kwijt. Ik doe dat zo met fotograferen. 1 kaartje weg dan ook niet alle foto's van die dag weg. Mijn idee voor wat het waard is.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...