Spring naar bijdragen

Peter Palm

Leden
  • Aantal bijdragen

    7
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Previous Fields

  • GPS of Smartphone Merk / Type
    EMTAC Bluetooth GPS
  • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
    januari 2004
  1. @Pfotzsche: ik ben ingelogd, anders kan ik dit bericht niet schrijven. Ik ga vervolgens naar de voorpagina van geocaching.nl. Scroll iets naar onderen en klik op de link "Download .loc files van caches per land" waarna de voorpagina wederom wordt getoond.... Op geocaching.com kon ik net wél enkele waypoints downloaden, echter alleen nadat ik de license agreement van "Groundspeak waypoints" had aangevinkt. Wellicht dat ik dat op geocaching.nl ook ergens moet doen!?
  2. Na het aanklikken van de url kom je dus niet in de pagina waar je kunt kiezen welk buurland je wilt downloaden. Precies, ik kom dus niet op die pagina, maar terug op de startpagina van geocaching.nl (http://www.geocaching.nl/index/)
  3. Ik probeer al enkele dagen een locfile te downloaden met caches in mijn omgeving, maar wat ik ook doe, het lukt me niet. Als ik de getlocfile.php link op de eerste pagina wil openen, kom ik weer op diezelfde voorpagina terug. Ik ben een aantal jaren terug actief geweest en heb nu weer wat meer tijd en wilde het cachen weer eens oppakken. Wellicht dat ik nog te kort (weer) actief op de site ben!? Kan iemand hier iets over zeggen? Alvast bedankt !!
  4. In aanvulling op deze vraag: ga je dan alleen of toch met een groep(je) ? Afgelopen zondag mijn eerste cache gevonden op nog geen kilometer van mijn huis... Echter voelde ik me 's ochtend om half vijf best wel bescheten. Ik liep er in mijn eentje rond door de smalle straatjes van de vestingstad. Dan voel je je haast een 'dief in de nacht', ook al was het al licht. Wat ik me afvraag is, wat je dan 's nachts kan tegenkomen. En daarmee bedoel ik; andere mensen, politie !?? Groeten, Peter
  5. Beginneling: vandaag mijn eerste cache gevonden Ben van plan, pas nadat ik er eerst een stuk of 10 gevonden heb, om zelf ook een cache te gaan leggen. Maar betekent het approven dat Remco alle caches ook daadwerkelijk zelf/fysiek moet (be)zoeken? Of verkijk ik me op het aantal nieuwe caches
×
×
  • Nieuwe aanmaken...