Spring naar bijdragen

elfjes

Leden
  • Aantal bijdragen

    6
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door elfjes geplaatst

  1. Super, ik heb het gevonden..en weet hoe het werkt. Bedankt!
  2. na het puzzelen van opdrachten (multi-cache) moet ik cijferen welke cijfer ik de nieuwe coordniatoren zou moeten invoeren voor het vinden van een cache. bij handleiding kan ik nergens vinden..basisnavigatie is duidelijk. begrijp je mijn probleem?
  3. Vanwege cache die ik morgen zou gaan doen met mijn vriendin. de cache opdracht:als ik de cijfers kan uitpuzzelen en de uitkomst van de cijfers in GPS zou moeten invoeren. Waardoor ik misschien een cache kan vinden. maar ik weet het niet hoe het werkt, bij GPS de coordinaten bij kompas of waypoint invoeren. Ik heb Oregon 200. wie kan mij helpen uitleggen?
  4. elfjes

    Cache Uitwissen Hoe?

    Graag wil ik jullie even mededelen dat ik nu weet en goed is gelukt om caches uit te wissen via computer! dankzij Gerrit en Leo. Hartelijk bedankt voor het meedenken en tip gegeven.
  5. elfjes

    Cache Uitwissen Hoe?

    Het lukt niet. Heb oregon 200. ik ga het verder bestuderen. Het moet wel ergens een uitleg liggen. in het gebruiksaanwijziging staat nergens over geschreven. Ik maak op dit moment nog niet druk om
  6. elfjes

    Cache Uitwissen Hoe?

    Er zijn teveel cache in de Garmin. die wil ik verwijderen (leegmaken) en of een verkeerde cache die wil ik ook verwijderen. Het lukt me niet via programma (veld) geocaching. Er staat alleen "bekijken" bij het zoeken of gevonden. Kan iemand mij uitleggen?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...