Spring naar bijdragen

nartineke

Leden
  • Aantal bijdragen

    13
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Previous Fields

  • GPS of Smartphone Merk / Type
    garmin
  • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
    2003
  1. nartineke

    Geo D'or Uitreiking

    Na 694 gevonden caches wil ik weer eens een Geo d'Or uitreiken. Nu staat er op die betreffende pagina dat ik nog maar 9 gevonden caches heb en dus niks kan uitreiken... hoe kan dat? Ik heb er ooit 5 uitgereikt!
  2. Ik snap hoe de code in elkaar zit. Na enig knip- en plakwerk is het me gelukt om de ET en de Estadisticas op de (wat ik denk) normale grootte erin te zetten. Een derde toevoegen lukt niet. (ET verdwijnt en de Estadisticas wordt te groot) Misschien omdat dat Granadaplaatje naar dezelfde link verwijst als Estadisticas? De hoogte en breedte had ik wel veranderd. Het blijft nog steeds een raadselachtige gebeuren. Nogmaals bedankt, Tineke
  3. Heel hartelijk bedankt!! Maar... wat doe ik nu niet goed? Ik kan toch moeilijk elke keer vragen of jij het voor mij wil doen? Hoe zet ik er nu bv de banner van Granada in? Op de betr. website staat ie als volgt: <a href= "http://www.canalfiscal.com/GeocachingGranada.htm"><img src= "http://www.canalfiscal.com/geocaching/004-granada-alhambra.jpg" width="207" height="111" border="0"></a> Als je me kunt aangeven hoe ik deze moet veranderen kan ik het misschien zelf? In ieder geval hartelijk bedankt.
  4. Ik ben niet op zoek naar de banner; die heb ik zelf al. Ik heb de link (verkeerd waarschijnlijk) gekopieerd. Nu staat er alleen maar tekst en geen plaatje. Die tekst krijg ik niet meer verwijderd uit mijn handtekening.
  5. Ik heb het geprobeerd, werkt ook al niet. Met "opslaan" bedoel je toch op "update mijn handtekening" klikken? Ik krijg steeds: "Not Found The requested URL /<br was not found on this server. Apache/1.3.39 Server at forum.geocaching.nl Port 80". Heeft iemand nog een ander idee?
  6. Dat heb ik natuurlijk al geprobeerd. De pagina springt dan steeds naar de NOT FOUND pagina.
  7. Na 4 maanden door zuid Spanje te hebben gereisd en zo'n 90 caches te hebben gevonden, wilde ik een banner van Granada aan mijn handtekening toevoegen. Net als een paar maanden geleden (met ET phone home) heb ik weer vreselijk zitten stuntelen. Gevolg: De ET banner is verdwenen en er staat een link ( "http://www.canalfiscal.com/GeocachingGranada.htm">) bij mijn handtekening die ik niet meer kan verwijderen, wat ik ook probeer. Ook "ET" krijg ik er niet meer in. Wie geeft mij duidelijke uitleg wat ik moet doen?
  8. [url="http://www.geocaching.com/seek/cache_details.aspx?guid=a559d866-7c65-4e27-b8b2-dc465866c13b"]<img src="http://www.alicejeroen.com/etph/banner.gif">[/url] kopiëren en plakken [edit: even de "border" tag er uit gehaald, weet niet of dat geaccepteerd wordt..] Dank je wel nu is het wel gelukt! gr Tineke
  9. "Dan zou de banner in je profiel moeten staan." Alles heb ik stap voor stap gedaan. (Ik wilde de banner van "ET go home" bij mijn profiel zetten) Resultaat:Op de NL pagina staat nu wel de banner als plaatje maar zonder de link naar de cache ET. Op de geocaching.com pagina komt alleen de link-tekst te staan maar niet het plaatje. Doe ik nog iets fout?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...