Spring naar bijdragen

Bruijntjes

Leden
  • Aantal bijdragen

    7
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Berichten geplaatst door Bruijntjes

  1. Ik heb ff gekeken. Leuk ding, voor thuis of op de hotelkamer. Lijkt het mij een beetje een kwetsbaar apparaat voor buiten. En Linpus linux? Da's een exotische variant… Dat wordt wine zelf compileren. Met een beetje verstand van linux zal dat wel lukken.

  2. De GPS workshop is zeer succesvol verlopen. De kinderen hebben enthousiast gereageerd. Hier een aantal reacties uit het logboekje:

    Sanne: COOL :w00t2:

    Berna: het was vet gaaf

    Richard: heel erg leuk zou het vaker willen doen

    Judith: Hallo mensen, dit was supervet!

     

    Fred en ik kijken dus terug op een zeer ontspannen en geslaagde dag, mede dankzij Fanny. Zij heeft haar groepjes prima naar de eindcache begeleid. Top, en daarvoor zelfs haar werkzaamheden op donderdagochtend geruild met een collega! Fanny, nogmaals bedankt namens Fred en ik, Gwendoline, Sjoerd, Jop, Charley, Berna, Aniek, Sanne, Tolunay, Laura, Max en Myrna.

  3. Donderdag 21 april a.s. hebben de kinderen van Basisschool Floralaan te Eindhoven een workshopdag. Team FredV en team Bruijntjes hebben voor 80 kinderen een speciale cache in de omgeving van de school uitgezet. Wie heeft zin en tijd om die dag ’s ochtends drie groepjes van 4 kinderen (tussen de 9 en 12 jaar) te begeleiden, en eventueel ’s middags 2 groepjes?

     

    Graag een berichtje aan bruijntjes@gmail.com

     

    Ingeborg van team Bruijntjes

×
×
  • Nieuwe aanmaken...