Spring naar bijdragen

Bruijntjes

Leden
  • Aantal bijdragen

    7
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door Bruijntjes geplaatst

  1. Bruijntjes

    One PC mee met cachen

    Ik heb ff gekeken. Leuk ding, voor thuis of op de hotelkamer. Lijkt het mij een beetje een kwetsbaar apparaat voor buiten. En Linpus linux? Da's een exotische variant… Dat wordt wine zelf compileren. Met een beetje verstand van linux zal dat wel lukken.
  2. De GPS workshop is zeer succesvol verlopen. De kinderen hebben enthousiast gereageerd. Hier een aantal reacties uit het logboekje: Sanne: COOL Berna: het was vet gaaf Richard: heel erg leuk zou het vaker willen doen Judith: Hallo mensen, dit was supervet! Fred en ik kijken dus terug op een zeer ontspannen en geslaagde dag, mede dankzij Fanny. Zij heeft haar groepjes prima naar de eindcache begeleid. Top, en daarvoor zelfs haar werkzaamheden op donderdagochtend geruild met een collega! Fanny, nogmaals bedankt namens Fred en ik, Gwendoline, Sjoerd, Jop, Charley, Berna, Aniek, Sanne, Tolunay, Laura, Max en Myrna.
  3. Gelukkig heeft Aragorn gereageerd en kan de workshop doorgaan. Met zoveel ervaring kán het niet fout gaan... Fanny, alvast bedankt. Ingeborg.
  4. Even de tussenstand: tot op heden heeft nog niemand zich aangemeld.
  5. Bruijntjes

    MUNITIEKISTJES

    Yankee Workwear, Nieuwstraat 15 te Eindhoven. Succes!
  6. Donderdag 21 april a.s. hebben de kinderen van Basisschool Floralaan te Eindhoven een workshopdag. Team FredV en team Bruijntjes hebben voor 80 kinderen een speciale cache in de omgeving van de school uitgezet. Wie heeft zin en tijd om die dag ’s ochtends drie groepjes van 4 kinderen (tussen de 9 en 12 jaar) te begeleiden, en eventueel ’s middags 2 groepjes? Graag een berichtje aan bruijntjes@gmail.com Ingeborg van team Bruijntjes
×
×
  • Nieuwe aanmaken...