Spring naar bijdragen

GB-team

Leden
  • Aantal bijdragen

    69
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Berichten geplaatst door GB-team

  1. sorry voor een laat antwoordje.... ik heb de mail wel ontvangen, doch nog niet kunnen bekijken, want.... wij waren een lang wekendje gaan geocachen in Nederland....

     

    Juist alles uitgeladen, nu eens alle mails bekijken.

    Alvast hartelijk dank !

     

     

    Luc

  2. Hallo (admins),

     

    Ik weet echt niet wie ik, en hoe ik, iemand moet contacteren. Als heel trouwe gebruiker van IP Board als forum (was zelfs een van de eerste gebruikers...)

     

    Nu heeft deze groep makers al een heel gamma van talen beschikbaar, alleen is er van het nederlands een ontzettend slechte vertaling gemaakt (zelfs met fouten), dat deze omzeggens niet te gebruiken is.

    Gezien wij zelf een nederlandstaig forum hebben (niet over geocaching, sorry), zijn wij op zoek naar een goede NL-vertaling, en deze is hier wel super.

     

    Wie kunnen wij contacteren om over dit 'language pack' te mogen beschikken. Het zou ons alvast dagen werk besparen.

    Of het kan horen we wel.

     

    Alvast bedankt.

     

    Luc - GB-team - België

  3. In de Groundspak applicatie:

     

    Ik krijg bij een aantal multicaches hier in de buurt niet de beschrijving en de optie om ze op te slaan voor offlinegebruik.

    Dit terwijl ik gewoon volle wifi-verbining heb.

    Het betreft bv de caches: GC1QGXD en GC1R12K

    Wie wil ze even testen of dit wel lukt?

     

    dat is wel heel raar. Gestart dus met de eerste code in te voeren. Gevolg: je kan wel navigeren naar, maar dat is het. Ook de nabije caches hebben hetzelfde probleem. Moet iets tijdelijk/lokaal zijn, want de caches hier in de buurt (die we nog moeten doen), daar komen beschrijving en laatste logs, en eventueel hints ook op.

    Mogelijk een evrkeerde invoer van de pagina's. (effen luidop denken...)

  4. Bij de statistieken heb je de mogelijkheid om je logs/stats te corrigeren. Alleen is dit, wegens te lange lijst, actueel niet beschikbaar.

    Dus vermoed ik dat de formulieren om te verbeteren binnen zijn, en eens ze verwerkt zijn, de mogelijkheid terug geboden worden om fouten door te geven...

    Alleen zie ik dat getal steeds maar groter worden, terwijl er toch geen mogelijkheid is om iets in te vullen. Hoe doe je dat dan?

  5. Bestaat er de mogelijkheid om gegevens die op een GPS staan te converteren naar .DWG of .DXF formaat ?

     

    Zoja, met welk programma. Ik heb de voor mij gangbare en in bezit zijnde software eens bekeken, maar zie nergens een oplossing om een waypoint te exporteren naar een van deze formaten.

     

    Kan zijn dat dit helemaal niet kan, maar ik weet ook eenmaal niets van autocad...

     

    Alvast bedankt !

  6. Heb vandaag een 60 CsX in bruikleen om het een en het ander eens uit te testen. Al hetgeen in het daarvoor bestemde forum staat, klopt volgens mij volledig. Een pracht van een toestel.

     

    Maar ... bij het uploaden van de gegevens uit GSAK ging het mis. Dit lukt dus niet rechtstreeks.

     

    Heb het wel kunnen oplossen door het GPX-besand in te lezen in Ozie, en dan naar de GPS te sturen. Een omweg die vrijwel vlekkeloos verloopt.

  7. 2. zit je achter je computer thuis en heb je beide coördinaten tot je beschikking

     

    eigenlijk is het optie 2. Ik kan dus een computer en een zakjappanner gebruiken, maar geen GPS of enig ander programma zoals Ozie, Microsoft Autoroute, enzovoort

     

    Bedoeling is dat ik een vast punt heb, en dat er coördinaten gegeven worden. Dan zou ik de afstand moeten kunnen berekenen tussen deze twee gegevens.

     

    Probleem met de uitleg van de professor : wat doe je met de negatieve gedtallen ? (O en S). Welk getal trek je immers van het andere getal af ?

  8. Een tweede vraagje, deze sluit immers kort aan bij de vorige vraag ivm bearing of heading. Maar gezien het een volledig ander punt is, heb ik het in een ander draadje gezet.

     

    Ik heb Alex (BruineBeren) al gecontacteerd via email, en al wat nodige info ontvangen en het lijkt allemaal toch niet zo gemakkelijk. (waarvoor dank)

     

    Mijn vraag :

    ik heb twee coördinaten : deze van de vertrekplaats en deze waar ik nu op dit ogenblik ben.

    Nu weet ik ook weer dat dit met mijn GPS heel eenvoudig te berekenen valt, maar ik zou de afstand willen berekenen tussen twee coördinaten.

    Gemakkelijkste is natuurlijk tussen 2 gelijkaardige coördinaten (dus allebei Noorderbreedte en allebei Oosterlengte bijvoorbeeld)

    Maar ook een verschil (dus negatieve coördinaten), da's dan een tweede stap

     

    Wie kan helpen ??

  9. weet alleen niet of ik het in het juiste forum zet, maar ik heb volgende vraag :

     

    ik heb twee coördinaten : deze van de vertrekplaats en deze waar ik nu op dit ogenblik ben. Nu weet ik wel dat mijn een GPS dit heel eenvoudig te berekenen is, maar ik zou zonder dit hulpmiddel willen weten wat de bearing of de heading is van het ene punt (lees start) naar het andere punt (lees aankomst)

     

    Moet mogelijk zijn, niet ?

×
×
  • Nieuwe aanmaken...