Spring naar bijdragen

GB-team

Leden
 • Aantal bijdragen

  69
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Over GB-team

 • Rang
  Normale Poster
 • Verjaardag 09-12-1959

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  Garmin 12, Garmin 90, GPSMap60Csx
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  1995
 • Twitter
  gbteam

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Lint - België
 1. geocachen natuurlijk !

 2. GB-team

  Nederlands ....

  sorry voor een laat antwoordje.... ik heb de mail wel ontvangen, doch nog niet kunnen bekijken, want.... wij waren een lang wekendje gaan geocachen in Nederland.... Juist alles uitgeladen, nu eens alle mails bekijken. Alvast hartelijk dank ! Luc
 3. GB-team

  Nederlands ....

  Hallo (admins), Ik weet echt niet wie ik, en hoe ik, iemand moet contacteren. Als heel trouwe gebruiker van IP Board als forum (was zelfs een van de eerste gebruikers...) Nu heeft deze groep makers al een heel gamma van talen beschikbaar, alleen is er van het nederlands een ontzettend slechte vertaling gemaakt (zelfs met fouten), dat deze omzeggens niet te gebruiken is. Gezien wij zelf een nederlandstaig forum hebben (niet over geocaching, sorry), zijn wij op zoek naar een goede NL-vertaling, en deze is hier wel super. Wie kunnen wij contacteren om over dit 'language pack' te mogen beschikken. Het zou ons alvast dagen werk besparen. Of het kan horen we wel. Alvast bedankt. Luc - GB-team - België
 4. dat is wel heel raar. Gestart dus met de eerste code in te voeren. Gevolg: je kan wel navigeren naar, maar dat is het. Ook de nabije caches hebben hetzelfde probleem. Moet iets tijdelijk/lokaal zijn, want de caches hier in de buurt (die we nog moeten doen), daar komen beschrijving en laatste logs, en eventueel hints ook op. Mogelijk een evrkeerde invoer van de pagina's. (effen luidop denken...)
 5. Intussen is er weer een update..... opzoeken op GC-code is nu perfect mogelijk, ook in het nederlands. Er zijn een paar kleine nieuwigheden. Voor diegenen die de update willen installeren : App Store - Update en daar zal deze verschijnen als je de basisversie hebt geïnstalleerd. Succes ermee !
 6. he, he.... ik zeg NIET dat deze app slecht is.... Is de geweldigste tool die er is, maar er zitten toch wel enkele bugskes in. - De GC code zoeken in de NL-versie bijv. - het af en toe moeten inloggen bij versturen van fieldnotes
 7. Neen, klopt hoor. Er is met deze laatste versie wel een en het ander mis. Zo geeft hij regelmatig : geen data of geen netwerkverbinding. Soms krijg je een scherm : lkan de notities niet versturen, want je bent niet ingelogd.... etc. Ik kijk in ieder geval uit naar de update.
 8. die haal je gewoon binnen, en nadien kun je ze offline bekijken, etc....
 9. ik had dat probleem ook, maar heb er niet evrder bij stilgestaan. Zou het straks nog eens moeten uittesten. Meestal gebruik ik nabije caches, of zoek ik met behulp van de kaart.
 10. en vandaag verscheen een update (2.1) met weerom verschillende nuttige wijzigingen. Zo kun je nu je pocket-queries ook binnenhalen en ofline bekijken....
 11. het eigenaardige is dat de lijst van de offline geplaatste caches niet meer in de volgorde van de afstand tov je huidige standplaats staan. Bijkomstig : welke kaarten (eigen kaarten) bedoelen ze ?
 12. en, niemand die al foutjes of bugs heeft vastgesteld bij deze nieuwe update?
 13. Bij de statistieken heb je de mogelijkheid om je logs/stats te corrigeren. Alleen is dit, wegens te lange lijst, actueel niet beschikbaar. Dus vermoed ik dat de formulieren om te verbeteren binnen zijn, en eens ze verwerkt zijn, de mogelijkheid terug geboden worden om fouten door te geven... Alleen zie ik dat getal steeds maar groter worden, terwijl er toch geen mogelijkheid is om iets in te vullen. Hoe doe je dat dan?
 14. Hopelijk komt die fix er snel..... Want elke keer de Iphone in het Engels zetten heeft weinig nut....
 15. ik ga nu aan het testen. Al bedankt voor de reacties... Super !
×
×
 • Nieuwe aanmaken...