Spring naar bijdragen

turralyon

Leden
  • Aantal bijdragen

    4
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door turralyon geplaatst

  1. turralyon

    Beginneling

    Mja misschien raar, maar ik heb ruim een jaar gewoon geocaches gevonden met mijn autonavigatie. Daar kon ik gewoon coordinaten in stoppen. En dan via de wandelstand heb ik er toch bijna 40 gevonden. Nu ik weet dat ik het leuk vind heb ik een Garmin Vista HCX besteld voor 170 euro.
  2. turralyon

    Te Koop Garmin Vista Hcx

    je hebt een mailtje
  3. turralyon

    Lenen Met Optie Tot Koop

    Dat is het nu net. Ben net begonnen. En momenteel heb ik zoiets van laat maar zitten. Niet omdat ik het niet leuk vind, maar wel omdat ik door naar wat ik denk een goede GPS mis die me wel op de plek van bestemming brengt. Als je bijvoorbeeld te langzaam loopt met de digiwalker die ik nu heb dan houdt hij de afstand niet bij. Het richtingspijltje schiet alle kanten op, dus totaal geen idee of ik van de cache wegloop of er naar toe. Daarom voordat ik een duur apparaat koop wilde ik eerst kijken of ik van iemand een GPS kon lenen en daarna eventueel zou willen verkopen, omdat hij/zijzelf niet/nauwelijks gebruikt om te kijken of deze nauwkeuriger is en dus mijn plezier zal verhogen. Als dat niet het geval zou zijn bespaar ik me 100-en euros voor iets dat ik na 2x proberen toch niet meer zou gebruiken.
  4. turralyon

    Lenen Met Optie Tot Koop

    Ik ben een beginnend geocacher. Nu heb ik van Cagiva een oude mio digiwalker te leen gekregen om eens te kijken of deze hobby echt wat voor me is. Nu ben ik gisteren een rondje gaan maken en van de 6 caches heb ik er in totaal 2 gevonden. Waarvan 1 meer geluk dan wat anders was. Deze digiwalker is volgens mij niet precies genoeg om echt serieus zoekwerk te verrichten. Mijn verzoek, heeft iemand een Garmin eTrex Venture HC of misschien zelfs een Gecko 201 te leen. In omgeving Parkstad/Sittard-Geleen? Zodat ik zeker weet dat een "echt" outdoor GPS model preciezer is dan de digiwalker die me nog steeds een oppervlakte van 100 - 300m2 laat afstruinen
×
×
  • Nieuwe aanmaken...