Spring naar bijdragen

wil&trees.oirschot

Leden
  • Aantal bijdragen

    5
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door wil&trees.oirschot geplaatst

  1. * Van Computer naar GPS krijg je ook alle HTML-codes te zien. * PQ downloaden (wel premium-member zijn) en via GSAK uploaden naar GPS: werkt perfect. Filter erop en je kan die Caches laden die je zelf kiest. Andere optie is er niet. Wij zijn premium lid. Kan en wilt U ons kort in begrijpelijke taal uitleggen hoe dat moet. GSAK hebben wij. Daar hadden wij eerst mee gewerkt maar dan kregen we 200 caches in onze hand set dat wasniet de bedoeling. het gaat ons bv om 1 serie dus dan alleen de caches die we dan ook echt willen doen.
  2. Wij hebben de 550 T van garmin. Sorry dat wij dat niet vermeld hebbe. Als wij dat doen via die knop dan komen die tekens mee. Soms is de helft dingen die niet leesbaar zijn. Alles staat r op maar je moet veel srollen om alles t ontcijferen.
  3. Lijkt wel HTML. Ligt het misschien aan weergave HTML aan/uit? Waar kan ik dat vinden? Het lijkt meer opzoals wat ik zie als ik wil reageren. (/Quote) Enz.
  4. Wat voor rare tekens ? Computertaal <>1112 "j (rou) BV.
  5. Weet Iemand raad bij het volgende: Als ik een cachebeschrijving van de computer naar mijn gps zend dan staat er in de omschrijving van de cache allerlei rare tekens tussen de beschrijving. Dit is zeer lastig als je de tekst wil lezen op je gps. Wat doe ik verkeerd ? Hoe kan ik dat voorkomen. Ik wil niet via een query want dan staan er zoveel caches in mijn gps. Ik wil bv gewoon een serie erin zetten maar dan zonder al die rare tekens. Wie kan mij helpen?????????????? Groet wil&trees.oirschot
×
×
  • Nieuwe aanmaken...