Spring naar bijdragen

andy

Leden
  • Aantal bijdragen

    7
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door andy geplaatst

  1. andy

    Nuvi 550

    De Oregon en Dakota types zijn uitgerust met rekenmachine en WP-projectietools, deze zijn ook wat specifieker voor het op pad gaan en geocaching. De Nuvi serie is volgens mij nog steeds gericht op de autonavigatie.
  2. Ik ben tevreden over Geocaching.com en Geocaching.nl. Indien vanuit deze sites alles centraal geregeld kan worden is dat toch voldoende. Ik kan nu met het zelfde gemak in Luxemburg of in Texas Geocachen en daar gaat het mij om. Geocaching moet niet TE Nederlands worden (regels,regels en nog eens regels). Het is gewoon een leuke hobby.
  3. Net geupdate, en herken dit totaal niet. Ik update met de "Garmin webupdater" op de mac, en dit gaat altijd zonder problemen. Ik heb het vandaag ook met de webupdater gedaan en dat ging prima. Wist niet dat de gewone updater zo slecht werkte. Bedankt voor de hint.
  4. Ik ben nog niet enthousiast over de update (methode). Mapsource en easyGPS zien wel mijn Vista HCx en de updater geeft ook aan dat hij de GPS ziet maar bij het updaten komt de foutmelding dat de GPS niet is aangesloten. Als iemand mijn ervaring herkent hoor ik dat graag. bvd
×
×
  • Nieuwe aanmaken...