Spring naar bijdragen

DrentsElsje

Leden
  • Aantal bijdragen

    8
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door DrentsElsje geplaatst

  1. DrentsElsje

    Communicator Plugin

    Na lang wachten kwam Garmin met de oplossing: ik maakte gebruik van de browser internet explorer 8.0 Garmin adviseerde om Mozilla Firefox als browser te gebruiken. En jawel; de garmin communicator doet het weer helemaal goed en DrentsElsje kan weer waypoints laden!!!!!!!
  2. DrentsElsje

    Communicator Plugin

    Even gestoeid met het gebruikersaccount maar zelfs als deze is ingesteld op het laagste niveau, dus beveiligde modus uitgeschakeld is, krijg ik de Garmin communicator plugin niet op gang zonder dat ik het hele zaakje opnieuw installeer. Heeft iemand anders nog een idee?
  3. DrentsElsje

    Communicator Plugin

    Help!! Nieuwe computer (HP4040 dv7, 64 bits besturing) met windows 7 en internet explorer8. Ik gebruik de Vista hcx met trip en waypointmanager 5.0. Op oude xp-computer geen problemen maar nu komt er steeds de melding "Garmin communicator plugin not detected" Telkens als ik het dan weer opnieuw installeer werkt het even maar zodar ik programma's afsluit komt er een volgende keer vrolijk dezelfde foutmelding. Heb het forum al afgezocht en oa geopatra's advies gevolgd door alles wat met Garmin te maken heeft er af te gooien en opnieuw te installeren maar helaas pindakaas... Wie kan een depri DrentsElsje weer vrolijk maken?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...