Spring naar bijdragen

ProgrammerKai

Leden
  • Aantal bijdragen

    16
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

1 Neutraal

Over ProgrammerKai

  • Verjaardag 22-11-1988

Previous Fields

  • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
    nog niet

Profile Information

  • Geslacht
    Man
  1. Hmm in ieder geval hartelijk bedankt voor de tip. Ik zal de volgende keer wat beter zoeken. (mag gesloten worden hoor)
  2. wat vind jij nou handig om bij te hebben? behalve je gps dan Bij mij is dat oa camera, een hele batterij aan pennen, notitieboekje, zaklamp (je weet nooit waar je uitkomt), en natuurlijk hetnodige aan goodies, tb's en coins. En bij jullie? ik ben benieuwd
  3. Wat ik met die lijstje eigenlijk wil doen is zoveel mogelijk opties verzamelen, de interessante kiezen of bijstellen, de niet interessante wegstrepen. En met dat lijstje oppad gaan om een ontvanger kopen. Dat zou moeten voorkomen dat ik een ontvanger koop waarvan ik denk voor mezelf "dit is m" en vervolgens op een event kom en een ontvanger zie en denk "he dat ken ik nog niet, wel vet handig zeg, had ik dat maar" oftewel ik heb mijn wensenlijstje gemaakt, maar wil kijken of er misschien toch nog iets is wat eraan wil/moet toevoegen.
  4. Jeetje wat een berg aan reacties in zo'n korte tijd. Klinkt erg interessant. inmiddels is dit het lijstje: Waypoints aanwijzen Waypoints opslaan in het veld / vanaf de computer Waypoints combineren tot een route Kruimelspoor opslaan in het veld en doorsturen naar de computer Projecteren Kaarten tonen Projecteren heb je voor sommige caches wel echt nodig, dus daar moet je even op letten, maar volgens mij kan elke hand-GPS dat wel. Kruimelspoor tonen op het scherm ben ik ook al eens tegen gekomen als onderdeel van een puzzel, maar dat is ook zo'n basis-ding. Gevarenzone instellen. De auto terugvinden, als je tenminste niet vergeet hem er in te zetten Kruispeilingen maken Navigeren op een OSM kaart :-) Verschillende type coordinaten aankunnen, o.a. RD Afstanden en richtingen tussen WP's meten Kunnen ze nog meer dingen die handig zijn bij het geocachen tegenwoordig?
  5. een GPSMAP 60CSx kopen kan volgens mij inderdaad "alles", maar is een beetje duur, en een kleuren scherm en kaarten enzo heb ik niet echt nodig vind ik. Ik vind het juist spannend om er ter plekke achter te komen dat ik toch aan de andere kant van die snelweg moet zijn. Daarbij vind ik ±€400,- een beetje veel geld (A). Gevaren zone instellen zou erg handig zijn en die muggle alert klinkt ook erg leuk. Maar ja, dan krijg je wsl wel weer een muggle-alert-alert Kruispeilingen maken? hoe moet ik dat zien? en heeft dat toeallig een Engelse naam? En navigeren op een OSM kaart, is dat gewoon een kaart erin en die kunnen bekijken enzo? Uitvallen omdat de batterijen leeg zijn kan ie inderdaad waartschijnlijk allemaal, maar dat doet de software gelukkig niet. Iedereen alvast bedankt voor jullie hulp!!! PS fub: je weet wel precies waar ik heen wil,
  6. Ik ben op zoek naar een lijst(je) met zoveel mogelijk functies die de software van de gps'en van tegenwoordig zo'n beetje kan. Dan krijg ik een beetje een overzicht in dit bos en dan kan ik namelijk gaan strepen wat ik wel en niet nodig heb voorlopig. Dingen als bellen smsen en jpeg-bestanden opslaan heb ik dus niet nodig in het lijstje, want die heb ik nou niet echt nodig voor het gebruik van een GPS-ontvanger. Ik had al een beginnetje gemaakt voor jullie: Waypoints aanwijzen Waypoints opslaan in het veld / vanaf de computer Waypoints combineren tot een route Kruimelspoor opslaan in het veld en doorsturen naar de computer Projecteren Kaarten tonen Kunnen jullie misschien nog iets toevoegen aan mijn beginnetje?
  7. Allereerst hartstikke bedankt voor jullie vlugge en vele reacties (in een ochtendje tijd) jullie hebben gelijk, mensen lenen ze waarschijnlijk niet zo makkelijk uit. Ik vind het idee van jullie om met een cacher uit de buurt mee te lopen erg interessant. Huren vind is opzich wel handig, maar een stuk minder gezellig en leerzaam denk ik. Ik woon in Raamsdonksveer, een klein dorpje aan de A27. In het midden tussen Breda en Gorinchem.
  8. Hallo iedereen, Na een geocacheactiviteit bij een vereniging van mij (olv een ervaren geocacher!) ben ik helemaal verkocht voor geocaching. Echter mijn moeder is het niet met me eens en wil eigenlijk liever niet dat ik ga geocachen. Nu kan het waarschijnlijk er wel doorheen krijgen, maar stel dat ik het toch niet helemaal zo leuk vind als ik dacht, heb ik een hele rel veroorzaakt zonder zinnig resultaat en dat vind ik een beetje zonde. Dus ik wil geocaching graag een keer uitproberen over een wat langere periode. Wie zou mij daarbij willen helpen en een gps-ontvanger uitlenen? Het gaat even vooral om het idee, hoe we het precies gaan uitvoeren. Ik wil best borg betalen en hoe we precies de overdracht doen enzo dat regelen we wel. Van het uitlenen kunnen we altijd nog afzien. Iedereen alvast hartstikke bedankt!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...