Spring naar bijdragen

shunra

Leden
  • Aantal bijdragen

    11
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door shunra geplaatst

  1. Bedankt voor de antwoorden. Hoe ik bestanden moet converteren weet ik wel, mijn vraag was hoe ik een GPX-bestand van heel Nederland kon krijgen. Lolz gaf me deze link, maar ik heb hetzelfde probleem als Jurgen. Als ik het bestand open in GSAK, de opvolger van OzyExplorer, dan zijn allerlei velden leeg. Geen logs, geen cache-namen, geen info over wie de cache heeft geplaatst, etc. Waar ik dus naar op zoek ben is een uptodate GPX-bestand van Nederland, dat me dezelfde informatie geeft als wat ik via een PQ zou krijgen.
  2. Ik heb hier een link gevonden om een loc-betand van alle caches in NL te downloaden, maar ik heb een gpx-bestand nodig. Door een combinatie van verschillende PQs kom ik aardig in de richting, maar het zou makkeljk zijn als ik gewoon de complete GPX kon binnenhalen. Is dat mogelijk? Bedankt!
  3. shunra

    Caching per trein

    CacheMaps ken ik nog niet - ik zal eens naar kijken. Bedankt! Inmiddels denk ik overigens dat ik toch maar een auto zal huren, en wat meer caches zal kunnen aandoen. Maar ook daarvoor zou CacheMaps nuttig kunnen zijn.
  4. Even een rondje op het WWW (en dan vooral de forums) maken en je krijgt de mooiste en gekste avaters. Gr Twinlife Even wat geanimeerde gifjes gedownload, en getest. Helaas, op de gc.com-forums werken ze niet. Is dat waarom jullie in Nederland er een eigen forum op nahouden?
  5. Op de Amerikaanse forums van gc.com heeft iedereen statische avatars. Bij jullie zie ik allemaal bewegende beelden. Hoe doen jullie dat?
  6. shunra

    Caching per trein

    Bedankt allemaal voor de reacties... Ik zie ze nu pas. ben van het geocaching.com-forum gewend dat ik een e-mailtje krijg als er reacties komen. Werkt dat hier niet zo, en waarom is dit eigenljk geen onderdeel van geocaching.com? Afijn. Bedankt voor de verwijzing naar die kaart, Wij Drie. Dat geeft me tenminste een overzicht. Ik zie dat er bij mijn vroegere woonplaats ('t Harde op de Veluwe) helemaal niets ligt ... Wat zijn die wandelingen, en wat hebben die met geocaching te maken? Die vorige draadjes had ik gezien, maar ik vond daar geen goede antwoorden. Vooral omdat ik nog niet precies weet waar ik zal zijn. Ik dacht gewoon om onderweg ergens uit te stappen en een paar caches te doen, voordat ik weer doorreis. Dit is ook een antwoord aan L-LT. Ik zal waarschijnlijk met de trein tussen Schiphol en Amsterdam en Schiphol en Rotterdam heen en weer gaan, en van Amsterdam enkele reis tot Assen, tot Haren, of tot Groningen. Cachen zal tussen zakelijke afspraken en familie-evenementen door moeten, dus lange wandelingen kan ik helaas niet maken... BigBird, ik zou erg blij zijn als je zo'n kaart kunt maken. Ik heb zelf geen ervaring met GPSBabel; ik gebruik wel GSAK, maar ik heb nog niet begrepen hoe je daar caches langs een route vindt. Daar zal ik me sowieso nog eens in moeten verdiepen. Bedankt allemaal!
  7. shunra

    Caching per trein

    Ik bedoel eigenlijk Zoiets. Dit is een kaart van de metro in Londen, waarbij is aangegeven van welk station je naar welke caches komt, en hoe ver het is. Zoiets zou toch eigenlijk vrij simpel op basis van de kaart van de spoorlijnen van de NS te maken zijn? Hebben jullie daar geen behoefte aan? (En zo ja, kunnen jullie dat misschien voor 21 mei voor me regelen
  8. shunra

    Caching per trein

    Ik ben Nederlander, maar woon in de VS. Volgende maand kom ik voor het eerst sinds ik met geocaching ben begonnen voor een paar dagen naar NL, en zoek naar een manier om wat geocaches in te voegen in de buurt van NS stations. Is er ergens een overzichtstabel of -kaart beschikbaar met de caches die binnen loopafstand van stations liggen? Ik zal vooral op de as Schiphol-Amsterdam-Groningen reizen... Bedankt bij voorbaat!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...