Jump to content

Basje

Leden
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Basje

 • Rank
  Forum Newby

Previous Fields

 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  Juli 2008
 1. Wij lopen op dit moment tegen hetzelfde probleem aan met onze twee Earthcaches. Omdat een foto van de cacher met GPS niet meer mag krijgen we soms steeds meer precies dezelfde logjes binnen. Het lijkt afspraak. Bekijken we dan het profiel van sommige loggers, dan zijn er bij die in één week logjes van Earthcaches hebben gemaakt van over de hele wereld. Maandag bijv. Noorwegen, dinsdag Portugal en woensdag Nederland en donderdag bijv. Brazilië. We hebben nu in de beschrijvingen van de caches gezet dat er een foto gemaakt moet worden van de GPS op die bepaalde plek. We krijgen nog steeds logjes zonder foto en als we daar dan iets van zeggen, berg je dan maar. Zo vergaat ons het plezier om nog caches te leggen.
 2. gemeentegrenzen

 3. Wij vermoeden dat het te maken heeft met de enorme drukte op geocaching tijdens het weekend. Het treedt nl. alleen dan op. Waarom wij daar dan wel last van hebben en een ander niet, dat is nog niet duidelijk. Herstarten van router heeft geen enkel nut, bovendien hebben alle computers / laptops in huis er last van.
 4. Ik kan sinds vandaag geen cachepagina's meer openen. Wanneer ik bijv. op één van mijn eigen caches klik, of op één die door mij gevonden is, verschijnt de volgende melding: 403.6 - Forbidden IP address of the client has been rejected. The requested page can not be accessed via anonymous proxies. Ik kan wel alle andere onderdelen van geocaching openen, zoals trackebles, ed. Wie kan ons helpen?
×
×
 • Create New...