Spring naar bijdragen

valdi

Leden
  • Aantal bijdragen

    6
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Previous Fields

  • GPS of Smartphone Merk / Type
    garmin map60
  • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
    2009

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Geslacht
    Vrouw
  1. valdi

    Starten met cachen

    @team NN - team jemar - barney - xaa dank jullie wel voor jullie antwoorden. zo eigenwijs als wij kunnen zijn (vrouwen dus) ben ik toch aan het rondje aanschotse beemden begonnen. begonnen bij het eerste punt. samen met de kinderen de eerste aanwijzing gevonden. en ja zelfs het invoeren van coordinaten ging goed, en ook 'het-achter-het-pijltje-aan-lopen'. zo zijn wij gekomen bij het laatste punt WP6. daar ook een aanwijzing gevonden. helaas kwamen wij bij die aanwijzing niet verder. doodrdat onze jongste dochter toch wel heel erg naar de wc moest. het tochtje beeindigd en huiswaarts gekeerd. toch wel voldaan huiswaarts omdat wij op onze eerste cache toch mooi 6 punten hebben gevonden. van de week ga ik terug om me nog even te buigen over de aanwijzingen en op zoek te gaan naar de uiteindelijke cache. bedankt allemaal voor zover. groetjes valdi
  2. valdi

    Starten met cachen

    dat idee had ik inderdaad ook al. maar omdat hij werkelijk op loop afstand van ons huis ligt dacht ik, zal ik het proberen? toch maar niet dus. pff. dit alles is veel moeilijker als ik dacht hoor.
  3. valdi

    Starten met cachen

    omdat ik dat berichtje aan het wijzigen ben in alleen een 'geodate' en geen vragen in het bericht.
  4. valdi

    Starten met cachen

    hallo allemaal, hier weer een newbie sinds enige weken ben ik me aan het verdiepen in het geocachen. de gps is inmiddels aangeschaft. we hebben een garmin gps map60. in onze directe omgeving liggen een aantal caches. maar nu.... ik heb de verschillende omschrijvingen gelezen. maar ik kom er niet uit. bijvoorbeeld: in de cache ' de aanschotse beemden' staat dat ik bij een aantal waypoints moet uitkomen. volgens mij een redelijke blonde vraag maar hoe kom ik daaraan. in de beschrijving staat dat waypoint 1 de parkeerplaats is, en dan... wij wonen heel dicht bij die bewuste parkeerplaats. is het de bedoeling dat ik naar die parkeerplaats ga en daar goed ga rondkijken naar? coordinaten? hints? tekst? als ik daar een aanwijzing zou moeten krijgen en ik weet wat de aanwijzing is, dan leidt dit me waarschijnlijk naar waypoint 2, daar moet ik dan dus ook een hint vinden? of zit ik helemaal fout? dus met andere woorden wie helpt me op weg. ik heb topo NL geinstalleerd op de garmin. maar de kleine wegen, bijvoorbeeld de wijk waar wij in wonen, zie ik niet terug op de kaart zoals je die bevoorbeeld ziet op google maps. heb ik het misschien verkeerd geinstalleerd. volgens mij moet ik namelijk veel meer straten zien op de gps als nu het geval is? dus help help help bedankt alvast, valdi.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...