Spring naar bijdragen

ShapeShifter

Leden
  • Aantal bijdragen

    25
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Berichten geplaatst door ShapeShifter

  1. Van .COM

    Geocaching is a high-tech treasure hunting game played throughout the world by adventure seekers equipped with GPS devices. The basic idea is to locate hidden containers, called geocaches, outdoors and then share your experiences online. Geocaching is enjoyed by people from all age groups, with a strong sense of community and support for the environment.

     

     

    Dus de basis gedachte achter het spelletje voor "jong" en "oud", moet maar bijgeschaafd worden naar "alleen oud".

     

    Stelletje hypocrieten, laat de kinderen lekker cachen, hoe meer bekend erover hoe meer mensen weten wat het is. En dan wordt er onderling ook best wel gezegd dat ze dat doosje moeten laten liggen want het is van een spel. Want of kinderen alleen nodig zijn om een cache te rippen pfoe.

  2. Ik was een paar dagen geleden (10 mei) in de bossen bij Wezep voor cache GC1PCW7 ("Rondje Veluwe"). Daar hoorde ik vele vogels hun hoogste lied zingen.

     

     

    Groen - geel gestippelde flierefluiter ;)

     

     

     

    Ik zou het niet weten, maar om toch een bekende vogel te noemen, een merel?

  3. Vooralsnog staat hier een nederlands product gemaakt door en voor buitensportliefhebbers!

     

    Zolang je maar wel een Oregon of zo hebt. Als je die niet hebt, zou ik het afraden: niet vooruit te branden op je GPS en zonde van je geld: de "oude" topo.nl voldoet dan veel beter. But Your Mileage May Vary.

     

     

    Ik heb een vista hcx en.. dat opbouwen van de kaart gaat zeker retetraag... Maar zojuist de nieuwsbrief van gps.nl (notter) gekregen, met daarin het volgende:

     

    Helaas hebben we ook een foutje ontdekt waardoor de weergave in de gpsmap60, etrex en edge niet zo fraai is als die zou moeten zijn. We verwachten binnen enkele dagen een oplossing daarvoor te hebben en zullen dat via email aan de geregistreerde gebruikers melden.

     

    Dus kijken hoe het daarna werkt? Ik hoop dat de reparatie niet ten koste van de details gaat??

  4. @shapeShifter: Op de 60CSX kan je elke kaartensets aanvinken en uitzetten (staan voor een deel van de kaart). Maar als je bij kaartinstelling op menu drukt, kan je ook in één keer de hele kaart aan of uitzetten. Normaal moet zoiets ook voor de extra vista mogelijk zijn.

     

     

    Bedankt Krolik

     

     

    De optie "Hide Onroute Wandelkaart" en "Hide Mapsource Topo Nederland" verschenen.

     

     

    Bedankt voor de hulp en snelle reactie! :lol1:

  5. Een vraagje, ik heb ook de nieuwe wandelkaart en is helemaal te gek, maar ook heb ik de Topo kaart.

     

     

    Beide kaarten zijn geladen in mijn etrex vista, maar om de kaart te switchen van "wandelkaart" naar "Topo", heb ik diverse kaartensets (?), die ik moet afvinken? Kan dit niet makkelijker? Dus dat ik 2 opties hebt, waar ik "wandelkaart" kan aanvinken als ik die wil gebruiken, of "topo", kan aanvinken als ik die wil gebruiken.

     

    Nu zijn beide kaarten geladen en moet ik dus de diverse kaartensets aan en of afvinken. Zou toch handiger zijn als ik maar 2 opties hebt? Of heb ik wat verkeerd gedaan met het overzetten naar mijn GPS?

  6. Ik heb de Fenix 'TK11-R2 tactical' en ben er erg tevreden over.

     

    Sinds kort is ook de 'Fenix TK40' in de handel met maarliefst een lichtopbrengst van 630 lumen, deze lijkt me ook erg interresant.

     

     

    :blink: De prijs is ook erg interresant :eek:

  7. Wij kwamen een keer een raar stekelig paddenstoeltje tegen...

     

    bd10ffa1-6a0e-4cae-991d-fb169c1d6515.jpg

     

    ter illustratie van de grootte ligt er een pen naast...

     

    wie oh wie weet wat dat voor paddenstoeltje is...

     

     

    puntig kaalkopje - Psilocybe semilanceata

×
×
  • Nieuwe aanmaken...