Spring naar bijdragen

Anco

Leden
  • Aantal bijdragen

    10
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door Anco geplaatst

  1. Misschien moet je nog een stapje verder gaan en een smartphone kopen. Bijvoorbeeld een HTC. Dan kan je alles online hebben.
  2. Anco

    Beginner

    Je hebt een mooie hobby gekozen, veel cache plezier.
  3. Beste Adriaan, Ik ken jullie niet, toch roert het mij. Wij zijn van ± dezelfde leeftijd, delen dezelfde hobby en zijn elkaars mede mens. Ik realiseer mij dat al deze fantastische berichtje je tot troost kunnen zijn maar het gemis niet weg kunnen nemen. Ik wens je veel sterkte en Kracht toe in dit verdriet EN gemis. <><
  4. DJ BEL, niet zo mopperen. We zitten hier in het forum "Newbie Vragen", dus… een geschikte plek voor deze vraag lijkt mij. Ik heb de indruk dat er onder Geocachers in het algemeen wat misverstanden zijn over de ETE en ETA begrippen. Dit concludeer ik na het een en ander er over gelezen te hebben. Waar... onder andere ergens in dit forum, ik het niet terug vinden, het is een beetje moeilijk zoeken op ETE. Voor mij en jullie ook denk ik is het (nu) helder. Kan het een handige funktie zijn? Jawel. Bv als je voor zonsondergang nog even het bos in ga om een stash te loggen dan kan je ± bepalen hoe donker het is als op punt nul aankomt. Met betrekking tot de Vista past de onderstaande definitie er het best bij denk ik. Huidige ETA: De geschatte tijd van de dag waarop u bij het eerstvolgende waypoint aankomt. Huidige ETE: De geschatte tijd te gaan tot het eerstvolgende waypoint op de route. Eind ETA: De geschatte tijd van aankomst bij uw eindbestemming. Eind ETE: De resterende tijd te gaan tot uw eindbestemming. Iedereen bedankt voor de uitleg!!!
  5. Kan iemand vertellen wat de definities EN de toepassings mogelijkheden zijn van de ETE en ETA functie? (Vista) Ik heb er al op diverse plaatsen wat van gelezen maar het blijft voor mij een beetje vaag.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...