Spring naar bijdragen

H&G

Leden
 • Aantal bijdragen

  10
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Alles door H&G geplaatst

 1. Veel sterkte toegewenst voor de nabestaanden en de CO.
 2. H&G

  Pc-kabel

  Nee volgens mij zijn er allerlei verschillende kabeltjes. Weer tevroeg gereageerd. Het lijkt op foto dan het zou kunnen passen. Dus toch wel interesse. Gaarne even via email reageren.
 3. H&G

  Pc-kabel

  Ik heb gewoon een reply gedaan hoor. Als je me aangeeft hoe ik het kan verwijderen, haal ik alles wel weg. Sorry hoor.
 4. H&G

  Pc-kabel

  al eens gekeken op Ebay? Ga ik doen. Bedankt. Levert toch niet echte een koopje op. Bij de GPS-store € 50,- Vond ik wat veel voor een simpel kabeltje.
 5. H&G

  Pc-kabel

  al eens gekeken op Ebay? Ga ik doen. Bedankt.
 6. H&G

  Pc-kabel

  Heeft iemand de Garmin Seriele PC Interface Kabel Geko eTrex Monochrome over? Ik wil het wel overnemen.
 7. Ja hij doet het in Enschede
 8. H&G

  GPS-ontvanger

  Sorry voor de vage vraag. Nog eens proberen. Als iemand genoeg heeft van de beperkte mogelijkheden van zijn eigen GPSr en overweegt een exemplaar met meer mogelijkheden aan te schaffen, dan wil ik wel dat eenvoudige apparaat overnemen. Ik begin nog maar net, en doe het nu met een PDA. Ik merk dat die toch wat onnauwkeuriger is, maar het is ook niet erg handig. Dus ik overweeg een eenvoudige GPSr aan te schaffen. Als iemand er vanaf wil, stuur een reactie.
 9. H&G

  GPS-ontvanger

  Beste geocachers, wie wil zijn GPS-apparaat inruilen voor een beter exemplaar. Wij beginnen net en willen een eenvoudig, maar toch zeer nauwkeurige GPS-ontvanger. Is de Garmin Etrex Venture HC GPS Receiver wat? Zijn er alternatieven? Moet niet te duur zijn Groeten H&G
×
×
 • Nieuwe aanmaken...