Spring naar bijdragen

laanen

Leden
  • Aantal bijdragen

    5
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door laanen geplaatst

  1. laanen

    Advies aanschaf GPS gevraagd

    Ben sinds 10 januari in het bezit van een Legend. Heb vandaag 11 januari dan ook mijn eerste cache gevonden, t.w. Pim's. Ik vind het GPS apparaat goed te bedienen en zeer duidelijk ook voor een beginners team.
  2. Hoi een ieder, Ik wil een GPS aanschaffen om Geocaching te kunnen gaan doen. Je hebt ze in diverse uitvoeringen en in evenveel prijsklasse. Kan iemand mijn vertellen wat een degelijke duidelijke GPS is zonder dat het gelijk een dure aangelegenheid wordt. Heb al begrepen dat je bij de ene kaartjes kan downloaden en de ander alleen met coordinaten werkt, wat ook weer in de prijs tot uitdrukking komt. Zijn er ook winkels die aanbiedingen hebben in GPS toestellen ? Hoop zo wat wijzer te worden voordat ik tot aanschap van een toch duur toestel over ga. Groetjes, Peter. ps. zoek nog steeds iemand die in de buurt van Best (NB) woont en me weg wijs wil maken in Geocaching.
  3. Hoi allemaal, Weet iemand een nederlandstalig geocaching handboek te koop of een verwijzing ernaar op het internet. Groetjes, Peter.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...