Jump to content

Team Fridhem

Leden
 • Content Count

  208
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Everything posted by Team Fridhem

 1. Kom ik toch weer terug op mn antwoord van 23 januari....
 2. Er is een nieuwe firmware versie 2.50.Changes made from version 2.10 to 2.50:Added support for Connect IQ 3.0Added support for SK 42 grid systemFixed issue on satellite page and empty listsFixed issue with Connect IQ tonesFixed issue with Bluetooth setup from weather or geocachingFixed issue with short address numbersFixed issue with total ascent in saved trackFixed issue when ending track navigationFixed issues with map pageFixed issue with cancel option on power on settings clearFixed issue where geocache filters weren't being appliedFixed issue on confirmation promptsFixed issue with temperature data field textFixed issue with custom map dashboards on stop navigationFixed issue routing to next stage geocacheFixed issue where maps would load on every powerupFixed issue when accessing waypoint averaging from page ribbonFixed issue where some highway and freeway map labels were being cut offFixed issue causing weather map UI slowness
 3. @Berenboot,nee natuurlijk gaan we niet afschieten, maar ik wil alleen maar duidelijk maken dat we de wolven niet bewust moeten gaan plaatsen in Nederland. Komen ze de grens over dan is het zo. Dan zal de tijd uitmaken hoe het zich verder gaat ontwikkelen.
 4. @Berenboot,ben het er niet helemaal mee eens. Vroeger kwamen ze idd van oorsprong voor in Nederland, geen probleem zover, maar toen was het ook minder over bevolkt /niet over bevolkt. In Canada hebben de wolven de mogelijkheid om de mens te ontvluchten, in Nederland is dit zo goed als niet meer mogelijk. Met dan ook alle gevolgen vandien. Vooral schapen en kippen boeren zullen er de dupe van worden. Hetzelfde probleem speelt zich ook hier in Zweden af. Nog ruimte genoeg, maar nu doen ook hier de boeren zich verzetten tegen het niet afschieten van wolven, ondanks dat er elk jaar toch wel wat geschoten mogen worden. Van de andere kant ben ik wel met je eens dat ALS het zou gaan, ik er ook een voorstander van zou zijn, mits ze de ruimte hebben om zich te kunnen afzonderen.
 5. Team Fridhem

  403 error

  Hej, ja ik kan inmiddels weer op de site en denk ook dat ik het euvel gevonden heb. Ik gebruik een VPN dienst omdat ik nogal regelmatig in het buitenland zit en vlg mij was dit de boosdoener.( zou eigenlijk niet moeten kunnen). Toen ik de server in een ander land dan Nederland gebruikte ging het weer goed. bedankt iig voor de hulp.
 6. Team Fridhem

  403 error

  @ Peetee , Hej ik heb ook een vraagje ,ik zelf woon in zweden en volg dus ook Geocaching .nl. Nu krijg ik de laatste dagen ook elke keer dezelfde 403 error!! Zou bij mij hetzelfde soort probleem kunnen spelen,en zo ja, zou dit probleem dan ook verholpen kunnen worden,zou wel fijn zijn. gr.
 7. Hej, alles ging goed totdat ik bij het verslepen kwam daar kreeg ik als antwoord...upload misslukt -200 ... Wat doe ik fout ,heb jpg format .2 mb -5.6 mb
 8. Hej ,kort maar krachtig. Hoe kan ik het beste een afbeelding plaatsen op het forum.
 9. @ linkalovers ja dit had ik al gedaan werkt verder goed. @ Peetee, bedankt ,dat is de link die ik zocht ,kreeg hem niet gevonden ,kreeg allen maar een kode waar ik verder niets mee kon.? bedankt allemaal voor de hulp.
 10. ik had al gedaan wat er in de gebruiksaanwijzing stond ,maar op de gpsr kom ik niet verder dan dat hij een code geeft die ik in moet voeren ,maar weet niet waar die ingevoerd moet worden
 11. hej, een vraagje. Heb inmiddels de nieuwe gpsmap66st ontvangen. Mooi toestel. Maar loop tegen het volgende aan....voor live caching word gezegd dat ik mijn toestel moet aanmelden bij GC.com krijg hiervoor een code die op mn toestel die ik daarna moet invoeren. Maar ik zou bij god niet weten waar ik mn toestel moet aanmelden bij GC.com!!! Wie heeft het antwoord... bvd frans
 12. Hej, Wat de wolven betreft, het lijkt me niet zo'n goed idee om wolven terug in Nederland te krijgen. Het zit zo, ik woon al 13 jaar in zweden ,en ook hier hebben wij wolven. Er worden regelmatig meldingen gedaan van wolven die schapen en ander klein vee aanvallen . Dit gebeurd vaak puur voor de lol, meerdere schapen worden das verwond of dood gebeten in een aanval. Je kan je voorstellen wat dit voor gevolgen kan hebben in een zo dicht bevolkt land als Nederland. De wolven insluiten is geen mogelijkheid ,daar hebben ze teveel ruimte voor nodig. De bevolkingsdichtheid is hier 25 pers. / vierkante kilometer. In Nederland is de dichtheid maar liefst meer dan 400 pers./ vierkante kilometer. Weg laten, geen goed idee.
 13. oki bedankt voor de antwoorden.
 14. hallo, sinds ik windows 10 heb geinstalleerd krijg ik het niet meer voor elkaar om PQ die binnenkomen op mn g-mail te downloaden naar GSAK. Wanneer ik in de mail van geo.com klik op download ,dan komt er een melding binnen van win. 10 of ik een app wil downloaden om de PQ te openen. Maar dit gaat niet. Nu moet ik de binnengekomen mail doorsturen naar een andere provider, is nogal omslachtig. Wie heeft hier een oplossing voor. dank.
 15. heb hetzelfde probleem ...maar bij mij deed zich dat sinds 3 dagen geleden voor de eerste keer voor...raar dat het bij iedereen anders is.
 16. Als ik "uitvink: open bestand in MS en gebruik standaard" dan kan ik een file saven....zonder fout melding Start dan MS op klik op "open" en ga naar de desbetreffende file met WP ,klik op deze ....en ze worden geopend in MS Nu gaat het goed...eindelijk....bedankt voor de hulp
 17. sorry dit werkt niet bij mij heb alles precies hetzelfde staan maar blijf de melding krijgen,opent ook niet vanzelf MS...krijg heel even het opstartscherm van MS te zien en dan verdwijnt het, en een zwart "DOS" schermpje!!!
 18. hej heb nu GSAK 8.1.1.122 geinstalleerd en nu werkt het wel...had nog ...121.hij download de caches naar een map die ik daarna kan openen in MS. Blijf nog wel de melding krijgen van dat de versie niet hetzelfde is. Kan ook niet de "categorie" instellen op de juiste...alleen maar van 0-10...
 19. Op mijn scherm ongeveer 4 cm linksboven de "bliksem", zie http://www.gsak.net/v80/hs8200.htm Oki heb het gevonden... Ik heb MS versie 6.16.3, heb dus" MS versie " 6 ingesteld en in "categorie" heb ik van alles geprobeerd maar blijf steeds de melding krijgen dat MS deze file niet kan lezen ivm een ander versie!!! vreemd.
 20. Uit een ander draaje begrijp ik dat de poster een 60CS gebruikt, en dan heb je niks aan Basecamp, en kan je beter Mapsource blijven gebruiken (doe ik ook). hej...waar kan ik dan ook de versie van de export instellen?
 21. hallo een vraagje ...probeerde zojuist met GSAK onder " bestand-exporteren- mapsource bestand." een bestandje te sturen naar MS , maar krijg de melding dat MS de file niet meer kan lezen omdat het is samen gesteld met een andere versie van MS . hoe is dit mogelijk ?? heb dit meerdere malen gebruikt....is er iets veranderd soms? bvd
 22. hej...waarom alleen maar van de benelux ?waarom niet bv europa.... Lijkt me ook leuk voor als je op vakantie bent...en vooral voor bv de thuis blijvers, kunnen ze ook zien waar je bent en een beetje het cachen zelf meebeleven .
 23. volgens het artikel staat er'.... Ground controllers expect to have the 2F-1 satellite checked out and ready for use in 90 to 120 days, the Air Force says.....' Zullen dus nog ff moeten wachten
 24. Hej....wij zijn enkele jaren geleden naar zweden verhuisd. Wij wonen op het platte land en daar is het gebruikelijk dat de huizen een naam hebben, een echt adres met straat naam en huisnummer komt hier minder voor. Onze naam Fridhem, is dus de naam van ons huis, en Team slaat op mijn vrouw en mijzelf en onze drie honden dus. Vandaar de naam Team Fridhem. Leuke bijkomstigheid.....de avatar die wij erbij hebben is van ons Familie wapen dat al bijna 100 jaar oud is..
×
×
 • Create New...