Spring naar bijdragen

Team Fridhem

Leden
 • Aantal bijdragen

  194
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  2

Alles door Team Fridhem geplaatst

 1. Team Fridhem

  Wolven Terug In Nederland?

  leuke info
 2. Team Fridhem

  nieuwe firmware 2.50 gpsmap 66

  Er is een nieuwe firmware versie 2.50.Changes made from version 2.10 to 2.50:Added support for Connect IQ 3.0Added support for SK 42 grid systemFixed issue on satellite page and empty listsFixed issue with Connect IQ tonesFixed issue with Bluetooth setup from weather or geocachingFixed issue with short address numbersFixed issue with total ascent in saved trackFixed issue when ending track navigationFixed issues with map pageFixed issue with cancel option on power on settings clearFixed issue where geocache filters weren't being appliedFixed issue on confirmation promptsFixed issue with temperature data field textFixed issue with custom map dashboards on stop navigationFixed issue routing to next stage geocacheFixed issue where maps would load on every powerupFixed issue when accessing waypoint averaging from page ribbonFixed issue where some highway and freeway map labels were being cut offFixed issue causing weather map UI slowness
 3. Team Fridhem

  Wolven Terug In Nederland?

  @Berenboot,nee natuurlijk gaan we niet afschieten, maar ik wil alleen maar duidelijk maken dat we de wolven niet bewust moeten gaan plaatsen in Nederland. Komen ze de grens over dan is het zo. Dan zal de tijd uitmaken hoe het zich verder gaat ontwikkelen.
 4. Team Fridhem

  Wolven Terug In Nederland?

  @Berenboot,ben het er niet helemaal mee eens. Vroeger kwamen ze idd van oorsprong voor in Nederland, geen probleem zover, maar toen was het ook minder over bevolkt /niet over bevolkt. In Canada hebben de wolven de mogelijkheid om de mens te ontvluchten, in Nederland is dit zo goed als niet meer mogelijk. Met dan ook alle gevolgen vandien. Vooral schapen en kippen boeren zullen er de dupe van worden. Hetzelfde probleem speelt zich ook hier in Zweden af. Nog ruimte genoeg, maar nu doen ook hier de boeren zich verzetten tegen het niet afschieten van wolven, ondanks dat er elk jaar toch wel wat geschoten mogen worden. Van de andere kant ben ik wel met je eens dat ALS het zou gaan, ik er ook een voorstander van zou zijn, mits ze de ruimte hebben om zich te kunnen afzonderen.
 5. Team Fridhem

  403 error

  Hej, ja ik kan inmiddels weer op de site en denk ook dat ik het euvel gevonden heb. Ik gebruik een VPN dienst omdat ik nogal regelmatig in het buitenland zit en vlg mij was dit de boosdoener.( zou eigenlijk niet moeten kunnen). Toen ik de server in een ander land dan Nederland gebruikte ging het weer goed. bedankt iig voor de hulp.
 6. Team Fridhem

  403 error

  @ Peetee , Hej ik heb ook een vraagje ,ik zelf woon in zweden en volg dus ook Geocaching .nl. Nu krijg ik de laatste dagen ook elke keer dezelfde 403 error!! Zou bij mij hetzelfde soort probleem kunnen spelen,en zo ja, zou dit probleem dan ook verholpen kunnen worden,zou wel fijn zijn. gr.
 7. Team Fridhem

  Gevonden caches

  Hallo, weet iemand hoe je de instelling zo kunt zetten dat je gevonden caches in je scherm ziet. Op een gpsmap 66 st Ik bedoel dus een geopend kistje. Krijg het niet gevonden. Bvd
 8. Team Fridhem

  Gevonden caches

  De oplossing lag voor de hand, maar kon hem niet meer vinden. [menu]-[menu][geocaching][menu][filter][status][lachende smiley aanzetten]
 9. Team Fridhem

  Gevonden caches

  Hej, ben r inmiddels al achter. Bedankt
 10. Team Fridhem

  Gevonden caches

  Misschien heb ik het niet helemaal duidelijk gemaakt, maar ik bedoel bij bv de Monterra , oregon 550T zie je op het scherm de caches die je nog moet zoeken (gesloten kistje), en de caches die je al gevonden hebt (open kistje). Dit lukt mij niet op de 66st,krijg alleen maar de nog te zoeken caches, de dichten dus. Zo gauw je er een gelogd hebt verdwijnt deze van het scherm. Deze gelogde caches zijn wel terug te vinden maar r dan moet je het menu in gaan. Vind zelf de mogelijkheid van zichtbaar op het scherm makkelijker.
 11. Team Fridhem

  Gevonden caches

  Nee, dit is niet mogelijk, er is wel een filter maar hier kan je alleen aangeven welke soort je wil zoeken.
 12. Team Fridhem

  foto / schermafbeelding plaatsen

  Hej ,kort maar krachtig. Hoe kan ik het beste een afbeelding plaatsen op het forum.
 13. Team Fridhem

  foto / schermafbeelding plaatsen

  Hej, alles ging goed totdat ik bij het verslepen kwam daar kreeg ik als antwoord...upload misslukt -200 ... Wat doe ik fout ,heb jpg format .2 mb -5.6 mb
 14. Team Fridhem

  aanmelden geocaching .com nieuw toestel!

  hej, een vraagje. Heb inmiddels de nieuwe gpsmap66st ontvangen. Mooi toestel. Maar loop tegen het volgende aan....voor live caching word gezegd dat ik mijn toestel moet aanmelden bij GC.com krijg hiervoor een code die op mn toestel die ik daarna moet invoeren. Maar ik zou bij god niet weten waar ik mn toestel moet aanmelden bij GC.com!!! Wie heeft het antwoord... bvd frans
 15. Team Fridhem

  aanmelden geocaching .com nieuw toestel!

  @ linkalovers ja dit had ik al gedaan werkt verder goed. @ Peetee, bedankt ,dat is de link die ik zocht ,kreeg hem niet gevonden ,kreeg allen maar een kode waar ik verder niets mee kon.? bedankt allemaal voor de hulp.
 16. Team Fridhem

  aanmelden geocaching .com nieuw toestel!

  ik had al gedaan wat er in de gebruiksaanwijzing stond ,maar op de gpsr kom ik niet verder dan dat hij een code geeft die ik in moet voeren ,maar weet niet waar die ingevoerd moet worden
 17. Team Fridhem

  Wolven Terug In Nederland?

  Hej, Wat de wolven betreft, het lijkt me niet zo'n goed idee om wolven terug in Nederland te krijgen. Het zit zo, ik woon al 13 jaar in zweden ,en ook hier hebben wij wolven. Er worden regelmatig meldingen gedaan van wolven die schapen en ander klein vee aanvallen . Dit gebeurd vaak puur voor de lol, meerdere schapen worden das verwond of dood gebeten in een aanval. Je kan je voorstellen wat dit voor gevolgen kan hebben in een zo dicht bevolkt land als Nederland. De wolven insluiten is geen mogelijkheid ,daar hebben ze teveel ruimte voor nodig. De bevolkingsdichtheid is hier 25 pers. / vierkante kilometer. In Nederland is de dichtheid maar liefst meer dan 400 pers./ vierkante kilometer. Weg laten, geen goed idee.
 18. Team Fridhem

  "send To Gps" Werkt Niet

  Hej, ik heb nu punt nr 4 geprobeerd van Heracross, werkt uitstekend bedankt voor de uitleg.
 19. Team Fridhem

  "send To Gps" Werkt Niet

  Hallo,ik heb nu dit draadje gevonden. Ik heb zelf windows 10 en heb ook de oude IE ,maar krijg hier niet de communicator geinstalleerd. Hij word wel op de pc geinstalleerd maar als ik daarna op *send to gps' klik krijg ik elke keer weer de melding dat ik de communicator moet installeren.!
 20. Team Fridhem

  G-Mail Windows 10 Pq

  oki bedankt voor de antwoorden.
 21. Team Fridhem

  G-Mail Windows 10 Pq

  hallo, sinds ik windows 10 heb geinstalleerd krijg ik het niet meer voor elkaar om PQ die binnenkomen op mn g-mail te downloaden naar GSAK. Wanneer ik in de mail van geo.com klik op download ,dan komt er een melding binnen van win. 10 of ik een app wil downloaden om de PQ te openen. Maar dit gaat niet. Nu moet ik de binnengekomen mail doorsturen naar een andere provider, is nogal omslachtig. Wie heeft hier een oplossing voor. dank.
 22. Team Fridhem

  Attributes

  Hallo weet iemand of het mogelijk is om op de monterra bij de cache beschrijving de fotos te laten weergeven die in de cache beschrijving wel eens voorkomen. Dus niet onder het 'kopje' fotos Bijvoorbeeld met GSAK Dit kan een handig hulpmiddel zijn bij het zoeken of de cache beschrijving beter te begrijpen. Dank
 23. Team Fridhem

  Attributes

  iemand een idee, ben er nog steeds niet uit....blijf de fout melding krijgen dat hij de gps niet vind
 24. Team Fridhem

  Attributes

  @StefandD hej ,ik heb de monterra aangesloten en GSAK opgestart. Een database geselecteerd en de macro gestart SentImages to garmin die jij noemde. Krijg dan de melding ...GPSr not detected.... Als ik verder ga start hij wel de macro ,en dan moet ik kiezen welke schijf. Maar de monterra Word niet gezien als schijf. Hoe ga je in dit geval dan verder. Je kan kiezen uit Q,C of S schijf.
 25. Team Fridhem

  Instelling Monterra

  hej, Ik was alleen een beetje nieuwschierig naar hoe andere monterra gebruikers hun gps hebben ingesteld ,als ze opweg zijn naar een cache. Wij zelf hebben hem in de auto meestal op dezelfde instellingen staan . Tijdens het lopen staat hij zo... -routebepaling: *activiteit-directe route *zet vast op weg -aangevinkt *routeovergangen- automatisch. Wij gebruiken deze instelling dus ook tijdens het wandelen in de bossen, soms met de kaart en soms alleen kompas. Moet erbij vermelden dat we tijdens het wandelen geen routerbare kaart hebben ,wel zeer gedetailleerd. Misschien heeft iemand andere mogelijkheden die voor hun goed werken?. Ben benieuwd.
×