Spring naar bijdragen

TeGaHo

Leden
  • Aantal bijdragen

    33
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door TeGaHo geplaatst

  1. TeGaHo

    Welk GPS apparaat?

    Is er ook een (goede) winkel in of dichtbij Papendrecht die GPS apparaten verkoopt?
  2. TeGaHo

    Welk GPS apparaat?

    Update Ik ga waarschijnlijk de Garmin eTrex Vista HCx bij www.gpsshop.nl kopen. Ervaringen met deze winkel? (Service etc.)
  3. TeGaHo

    Welk GPS apparaat?

    Is Bever Zwerfsport goed qua service?
  4. TeGaHo

    Welk GPS apparaat?

    Ik zal is kijken naar die opensource maps... (Daarna koop ik nog weleens die van Garmin zelf) Ze hebben bij de shop waar ik het GPS apparaat ga halen Sandisk, Kingston en Dane-Elec microSD kaarten; dus dat zit wel goed
  5. TeGaHo

    Welk GPS apparaat?

    Is ook pittig duur...daarom... Is Kingston goed? Of Dane-Elec?
  6. TeGaHo

    Welk GPS apparaat?

    Tja...ik heb het geld er toch niet voor En maakt het merk microSD kaartjes echt niet uit? Noem is een paar opensource kaarten op...(Ik ken er namelijk geen)
  7. TeGaHo

    Gevonden cache

    Dat wil ik ook wel weten...
  8. TeGaHo

    Welk GPS apparaat?

    Nog drie te gaan
  9. TeGaHo

    Welk GPS apparaat?

    Dat word dus max. 2GB en maakt het merk ook nog uit? (Dus: wat is het beste merk?) En welke opensource kaarten zal ik er dan opzetten? Edit: En welk programma zal ik gebruiken op de PC i.v.m. het GPS apparaat? (Een programma waarmee je routes inlaad, waypoints kan bekijken, gelopen routes kan bekijken e.d.) En ik dacht dat je voor gebruik met een GPS Google Earth Plus moest kopen?
  10. TeGaHo

    Welk GPS apparaat?

    Nog even een vraagje: van welke merk kan ik het beste een microSD kaartje kopen? (En zal ik me toch aan de "maximale" grootte houden of zal ik boven de 2GB gaan zitten?) Dan zet ik er namelijk eerst opensource kaarten op en misschien later die van Garmin zelf. (Zijn namelijk nog pittig duur) En wat zijn dan de beste opensource kaarten en waar te downloaden? P.S. Ik ga waarschijnlijk voor de Garmin eTrex Vista HCx.
  11. TeGaHo

    Welk GPS apparaat?

    de colorado en oregon. Ach...daar gaat het toch niet om...
  12. TeGaHo

    Welk GPS apparaat?

    En bij welke is dat? (De GPSMAP 60CSx, Colorado 300 en...?)
  13. TeGaHo

    Welk GPS apparaat?

    Volgens mij is de "patch" antenne in de Vista HCx ook best goed...tenminste dat lees ik erover...
  14. TeGaHo

    Welk GPS apparaat?

    Ik zie inderdaad ook niet echt een supergoede reden om toch een GPSMAP 60CSx te nemen...
  15. TeGaHo

    Welk GPS apparaat?

    Dat denk ik dus niet. De Gps 60CSX is 293.50 dollar. Zo'n 190 euro. Met 27 euro verzendkosten erbij 217 euro. Misschien als je pech hebt 42 euro invoer. Maak 259 euro. Scheelt weer 80 euro. Ik reageerde op een reactie van iemand die dat beweerde
  16. TeGaHo

    Welk GPS apparaat?

    Ja...dat is misschien ook wel handig om te weten; waar zal ik 'm kopen?
  17. TeGaHo

    Welk GPS apparaat?

    Die is goed; hij is gewoon goedkoper in Nederland
  18. TeGaHo

    Welk GPS apparaat?

    Maar voor een beginner als ik is een Garmin eTrex Vista HCx toch prima? (Ik zie niet zo de voordelen in de Colorado 300 en de GPSMAP 60CSx+ik heb geen zin om er een te gaan importeren) Edit: Kan iemand met een eTrex vertellen of de besturing nou wel of niet prettig werkt? (In veel reviews is het even wennen en daarna werkt het heel goed; volgens de reviewers)
  19. TeGaHo

    Welk GPS apparaat?

    Het uitproberen van de GPSMAP 60CSx heeft niet veel zin...(Als ik er het geld niet voor heb) Maar met de eTrex Vista HCx ben ik toch zeker van een goed apparaatje, waarmee cachen prima gaat?
  20. TeGaHo

    Welk GPS apparaat?

    Maar het is wel overduidelijk (de GPSMAP 60CSx word me toch echt iets te duur) dat als ik een eTrex neem ik het beste de Vista HCx kan nemen; omdat die ietsje duurder is dan de Legend maar toch meer opties heeft? (Conclusie: Ik moet de eTrex Vista HCx nemen? Overtuig me) Edit: Dit is mijn eerste GPS en als ik gevorderd ben kan ik altijd nog een GPSMAP 60CSx kopen... Edit2: Die GPS apparaten waar ik al mee "gewerkt" heb waren de: Garmin GPSMAP 60, Gecko 201 en een goedkoop monochroom eTrexje. (Ik heb ze allemaal een aantal uur bediend; niet uitvoerig)
  21. TeGaHo

    Welk GPS apparaat?

    Dan kocht je gewoon een 60CSx in de States voor weinig Ik importeer trouwens ook geen GPS i.v.m. garantie en reparatie e.d. Edit: Ik denk trouwens dat de bediening gewoon even wennen (bij allebei) is. Edit2: Zijn er ook nog mensen die een GPSMAP 60CSx en een eTrex Vista HCx hebben?
  22. TeGaHo

    Welk GPS apparaat?

    Als geld geen rol speelde...
  23. TeGaHo

    Welk GPS apparaat?

    Beschrijvingen in je GPS?
  24. TeGaHo

    Welk GPS apparaat?

    Ach ja; maar dat vind ik niet zo erg... Waarschijnlijk ga ik dus de Garmin eTrex Vista HCx kopen; maar als iemand nog belangrijke argumenten kan opbrengen die mijn keuze toch weer in het twijfel kunnen trekken: ga je gang. Edit: Ik heb nu gevonden dat de Vista HCx ook over een SiRFstar III GPS-module beschikt.
  25. TeGaHo

    Welk GPS apparaat?

    Kun je bij de Summit HC en de GPSMAP 60 CSx wel de barometer uitschakelen?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...