Spring naar bijdragen

abumelle

Leden
  • Aantal bijdragen

    4
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door abumelle geplaatst

  1. abumelle

    help!

    dank geachte geocachers ik ben er inmiddels in geslaagd waypoints naar mijn gps gestuurd te krijgen, dus al heel blij. de professor heb ik gemaild of ik er toch nog een kaart onder zou kunnen krijgen. als dat lukt ben ik nog blijer. nu nog hopen dat de geheime politie me daar niet voor spion aan gaat zien. het resultaat kunnen jullie waarschijnlijk lezen in het blad phileas (www.phileas-magazine.nl) tenmisnte als zich genoeg abonnees aandienen, anders wordt het een ander blad.
  2. abumelle

    help!

    dank voor je reactie rovel. het is een demoversie. kan ik dan geen kaarten uploaden? verder uhhm..... ik kan mijn kaart (http://sunsite.berkeley.edu:8085/syria/100k/09-37-002.jpg) omzetten en in Ozi laden daarna heb ik keurig de coordinaten ingevuld en het spul bewaard maar daarna weet ik niet hoe ik verder moet. met de optie waypoint opladen gebeurt er niets en een ootie kaart opladen heb ik niet. dus help!
  3. abumelle

    help!

    geen dekking, bijna geen kaarten te krijgen. dat is nu juist het probleem. maar ik heb wel die jpg en die kan ik omzetten in bmp en dan mbv oziexplorer naar mijn gps sturen (inderdaad met kabel) daar was ik al mee begonnen maar ik ben vastgelopen en heb daarom rap hulp nodig.
  4. abumelle

    help!

    hallo, ik ben journalist en vetrek zaterdag naar syrie. in mijn sportrakpro wil ik een kaart (jpg) laden maar ik weet niet hoe het moet en heb de tijd niet om het uit te vinden. is er iemand met oziexplorer plus ervaring in de buurt van driebergen die me kan helpen, voor zaterdag? zoja, mail me snel! groet, abumelle@xs4all.nl
×
×
  • Nieuwe aanmaken...