Spring naar bijdragen

FraCaMen

Leden
  • Aantal bijdragen

    5
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door FraCaMen geplaatst

  1. Ik heb zelf ook een vario III dus ik zou wel graag de losse bestanden willen hebben dan probeer ik het 'met de hand' Ik had speurvuur via de mail al geantwoord, maar voor de meelezers... Deze losse bestanden zijn nu ook te downloaden. Ook is de .cab file die in de download zit nu niet meer gecomprimeerd. Dit leverde problemen op met PocketPC 2003. Hopelijk zijn alle installatie-problemen hiermee opgelost.
  2. Om eerlijk te zijn, heb ik geen idee. Ik heb zelf een HTC TyTN II oftewel T-Mobile Vario III (WM6.0) en daar werkt zonder problemen. Ik kan je de benodigde bestanden sturen, zodat je ze handmatig kunt installeren. Ik heb daar eigenlijk geen ervaring mee. Bedoel je een desktop applicatie of een Linux Mobile applicatie? Voor dat eerste weet ik van het bestaan van Viking. Voor dat tweede, geen idee. Bestaand Mono ook voor mobiele apparaten?
  3. Gisteren heb ik een nieuwe versie van GPX Viewer vrijgegeven. Dit is een gratis viewer voor .gpx bestanden, die je bijvoorbeeld als Pocket Query's toegezonden krijgt. GPX Viewer draait op Windows Mobile. Belangrijkste vernieuwing t.o.v. versie 0.7.0: Het ophalen en opslaan van afbeeldingen uit de cache-beschrijving, zodat deze ook zonder internet verbinding (in het veld) getoond kunnen worden.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...