Spring naar bijdragen

myres

Leden
 • Aantal bijdragen

  25
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Over myres

 • Rang
  Normale Poster
 • Verjaardag 09-04-1979

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  gps-60
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  24-08-08
 • Lengtegraad
  4.46945
 • Breedtegraad
  51.924

Contact Methods

 • Website URL
  http://myres.intropagina.nl/

Profile Information

 • Geslacht
  Vrouw
 • Woonplaats
  Rotterdam

Recente profielbezoeken

597 profielweergaven
 1. myres

  Aanmelden voor een Event

  Super bedankt, het is gelukt!
 2. myres

  Aanmelden voor een Event

  Hoi, Ik wil me aanmelden voor een event op geocaching.com. Er staat dan dat ik dat moet doen door: will attend note. Kan iemand me vertellen hoe ik dat moet doen? Thanks, Myres
 3. Hoi, Ik heb datzelfde probleem ook gehad, maar dat is dankzij de forum gebruikers verholpen. Zie dit draadje Succes!
 4. Wauw super! Het is gelukt, ik woon einelijk weer in Rotterdam. Ik was al bang dat ik moest gaan verhuizen. Iedereen bedankt voor de hulp.
 5. Eeeh, vind je het heel erg als ik er geen touw aan kan vastknopen? Ik wil graag de weekly notifacation ontvangen. Dat heb ik netjes aangemeld, maar dat is niet volledig, omdat mijn home coordinates op geocaching.com niet ingevuld zijn. Ik heb toen ik een gps gehuurd heb de coordinaten opgeschreven toen ik bij mezelf voor de deur stond. Ik heb deze op het nl forum en het com forum ingevuld. In het nl forum paste de cijfers, maar op het com forum stonden er rode sterretjes en kon ik niet show map for these coordinates doen. Daarom dus mijn vraag wat ik verkeerd doe. Ik krijg van iedereen hele goede tips, maar ik snap niet goed wat ik moet doen. Het is ook erg lastig misschien dat ik nog geen eigen gps heb. Ik hoop dat mijn vraag nu meer duidelijk is. Het makkelijkst zou zijn als ik het er gewoon in zou kunnen knippen en plakken. Alvast bedankt voor de vele goede tips!
 6. Het lijkt erop dat ik het op het nl forum heb gevonden, maar zeker ben ik er niet van. op het .com forum lukt het me niet. Ik kom dan ergens in uvarovo uit. Ik vind het knap lastig!
 7. Ik heb via google earth geprobeerd om wel de goede coordinaten te vinden, maar als ik dat controleer kom ik in een heel ander land uit. Kan iemand me aub helpen?
 8. Dat laatste klopt inderdaad, ik woon in Rotterdam, dichtbij het station, maar ik snap nog niet helemaal wat je bedoelt. Als het goed begrijp kloppen nu mijn coordinaten voor het nl forum ook niet.
 9. Hallo, Ik heb op het nl forum mijn lengte en breedte graad ingevuld. Ik zou dat ook graag op het com forum willen invullen, maar ik zie daar rode sterretjes staan. Ik denk dat het niet goed doe. Ik heb nog geen eigen gps, dus ik mijn coordinaten niet controleren. Op nl zijn dit mijn coordinaten. Je Lengtegraad (decimaal) 42827 Je Breedtegraad (decimaal) 5155759 Wat moet ik invullen op com. Groetjes, Myres
 10. Hoi, Ik heb bovenstaande stappen gevolgd, want het leek me erg handig, maar ik heb niet de indruk dat ik in kan zoomen. werkt dit nog steeds?
 11. Bedankt voor de reacties. Het was nu heel simpel om de hint op te lossen. Vandaag weer een gps gehuurd en met succes 3 caches gevonden. Morgen weer op pad.
 12. Hoi, Ik heb nog geen eigen gps, maar heb er pas één gehuurd en ik ga er binnenkort weer één huren, maar ik kan geen wijs worden uit de hints. Hieronder staat een voorbeeld. qjnefonyx Kan iemand me op weg helpen. Hebben jullie trouwens een goede tip welke apparaat ik het beste kan kopen. Ik twijfel zelf tussen de - Garmin eTrex H GPS - Garmin Geko 201 GPS - Garmin GPS 60 Bedankt!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...