Spring naar bijdragen

ReinBijlsma

Leden
  • Aantal bijdragen

    4
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Previous Fields

  • GPS of Smartphone Merk / Type
    Satmap 10
  • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
    17-5-2008
  1. ReinBijlsma

    Satmap Active 10

    Ik heb de Satmap 10 nu een week in bezit. Mediafiles afspelen is nu inderdaad niet mogelijk maar ik kan me toch niet voorstellen dat de fabrikant niet met een software patch komt als hem verschillende verzoeken daaromtrent bereiken. Het vergroot alleen maar de markt voor dit vereder uitstekende apparaat.
  2. De Satmap gebruikt rasterkaarten van het Kadaster, ik heb daar even op de website gekeken en daar staat ook een voorbeeldafbeelding: Dit stukje komt exact overeen met de kaart die in mijn GPS zit. Het zou dus inderdaad mogelijk moeten zijn om rasterkaarten in te scannen en die op een SD-kaartje te zetten. Ik ga dat dus even uitproberen en mijn bevindingen horen jullie nog. Alleen heb ik nog geen flauw idee hoe ik de boel moet calibreren. Verder vind ik het tot nu toe een dijk van een apparaat.
  3. Ik heb onlangs bij de ANWB een Satmap Active 10 aangeschaft, met daarbij de kaart van Zuid-Nederland, die loopt tot de hoogte van Nunspeet (op SD-kaartje, als .map-bestand ). Voor mij dus voorlopig even prima, want ik woon in Barneveld. P rachtig apparaat, maar andere kaarten dan Engeland en Nederland heb ik nog niet kunnen ontvinden, terwijl ik ook graag eens over de grens in Duitsland wil gaan geo-cachen. Nu dan eindelijk de vraag: kun je willekeurige topografische kaarten inscannen en die vervolgens op een SD-kaartje zetten? En zo ja, moet er dan niet iets gecalibreerd worden of zo , zodat alles klopt met de schaal? Misschien een domme vraag, maar ik ben dan ook nog een echte newbie.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...