Jump to content

Midjoke

Leden
 • Content Count

  20
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Midjoke

 1. hoi ik denk, dat ik misschien twee nieuwe multis maak. Ik heb nu nog 19 actieve caches, misschien gaan indianentent en totempaal ook in het archief. Veel mensen hadden helaas ook geen begrijp dat ik veel caches door micros vervangen heb ivm de cacherips hier in de buurt. Dat vond ik ook niet leuk (en de micros trouwens ook niet, ik hou van grotere caches )
 2. hallo, op 7 september 2009 zal de landbouwvelden in Sevenum serie gearchiveerd worden. Tot die tijd heeft nog iedereen de mogelijkheid om deze serie te (be)zoeken. Bedankt voor al jullie mooie logjes. groetjes, Annette
 3. Team Ramy, jullie weten erg goed, hoe ik mee voel... En ook weer en cache met veel coins. Ik houdt mijn caches nu in de gaten, zijn er meer coins, haal ik ze eruit. (Gott hat leider viele Deppen und die Langweile erschaffen).
 4. hallo, misschien zo iets? PatrickRoederCachesinEurope
 5. ik denk dan wordt het de 60, omdat een goede woord "robuster" is en kleiner is ook goed. Nog een beetje nadenken en lezen. hartstikke bedankt!
 6. hallo allemaal, ik heb nu het garmin etrex h. Maar ik wil graag een nieuwe kopen en weet niet precies wat ik wil Ik denk, dat een van de boven genoemde mijn nieuwe wordt, maar ik weet niet wat beter is of anders of...?? Kan iemand misschien iets zeggen? Alvast bedankt! (en sorry, mijn Nederlands is niet het beste, lezen is geen probleem, maar schrijven wel...)
×
×
 • Create New...