Spring naar bijdragen

efraa

Leden
  • Aantal bijdragen

    4
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door efraa geplaatst

  1. nou je speurneus heeft goed gewerkt... meteen al weer gevonden dat ik uit soest kom! in ieder geval veel plezier de komende tijd! er is vast wel iemand die me even op weg wil helpen en ik begin gewoon eerst met de traditionele caches.. de makelijke dus!
  2. ha barny, ook uit soest. zou je me 1x de kneepjes van het vak willen leren. mag een korte wandeling zijn omdat ik nog niet erg lang kan lopen, of een met de auto maar dan een beetje een moeilijke of zo! je weet vast wel wat leuks om mij te leren hoe het werkt? ik kan soms door de weeks en bv. nu a.s. zondag middag of zo. ik hoor wel! groetjes, marlies/efraa
  3. hoe kom ik er achter waar ik ervaren cachers kan vinden?????????
  4. dinsdag mijn gps gekocht.. werkte niet meteen dus terug naar de winkel en nog wat uitleg meteen er bij gekregen! vandaag de eerste routes gelopen/gezocht. ik heb 3 caches niet kunnen vinden! dus is mijn vraag even waar ik precies moet zoeken. precies op de gegeven of gepuzzelde coordinaat of in een bepaalde cierkel er omheen? en hoegoed wordt het verstopt/ingegraven enz.... ik heb er 3 wel gevonden en dat waren fotorolletjes-kokertjes, maar kan het ook groter/kleiner zijn wat verstopt wordt? dan weet ik een beetje waar ik naar moet zoeken! soms ook midden in het veld, of eigenlijk altijd bij een soort van herkenningspunt? ik hoor het graag even zodat ik een beetje leer waar ik mee bezig ben! mijn eerste 3 speurtochten waren heel leuk! ik heb genoten en het is een mooie manier om het gps te leren bedienen!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...