Spring naar bijdragen

vlindert

Leden
  • Aantal bijdragen

    35
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Previous Fields

  • GPS of Smartphone Merk / Type
    gsm en garmingpsmap 60csx !
  • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
    gebruik zo sinds half mei 2008 mijn gsm...als gps en ben sinds kort ook nog de gelukkige bezitter van een garmin

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Geslacht
    Vrouw
  1. Pooh dat was geen makkeleke taak...ik hebt erch getweivelt omdat vor mei er 2 uitspronge...maar tog mein keuse moete make..poe ..pooh
  2. vlindert

    Complimenten

    tja benno....dat vindt ik nou eens een heerlijk en eerlijk verdient compliment...voor de mensen achter de schermen...dus bij deze sluit ik mij daar graag bij aan!!...dus ook vanuit hier een pluim!!
  3. Als je geen premiummember bent, kun je ze toch niet doen omdat je ze niet "ziet". Je kunt ze niet loggen, niets van dat alles. Maar zoveel zijn er ook niet hoor en ze zijn niets anders dan gewone membercaches. De optie is er en de eigenaar is vrij deze optie te gebruiken. Als je nieuwsgierig genoeg bent, zou ik je aanraden om premiummember te worden a 30 dollar per jaar. En DAT.... is misschien wel de reden dat premiummembers überhaupt bestaan nou...niet ziet...klopt niet ...want ongevraagt en zonder dat je kan zien dat het een premium is krijg je ze toch via je gsm op het scherm..en pas na je vondst... bij thuiskomst als je ze wil loggen blijkt dan dat het een premium is....
  4. vlindert

    Premium ?...

    ...ach alles kan....maar...nee dat was en is niet het geval. maar ik heb wel een test gedaan....als ik een cache op mijn pc zie...en die is premium..kan ik er in de pc verder niets mee omdat ik geen premium lid ben....ik lig daar niet wakker van,want er zijn nog caches genoeg...Maar als ik dan op mijn gsm geocache navigator open en op plaatsnaam zoek krijg ik in de lijst van caches wel de gegevens van de caches in die omgeving...en zelfs van de premium ! ...maar dat het dus een premium is staat op mijn gsm NIET aangegeven... en dat lijkt mij toch steeds niet de bedoeling van premium.
  5. vlindert

    Premium ?...

    Los van de hele discussie of 'subscriber only' caches nou wel of niet alleen door premium members gedaan zouden mogen worden en wat voor etische bezwaren je daar in kan zien, en wat de werkelijke bedoeling van geocaching.com van dit type caches is, is er een legale/toegestane mogelijkheid om zulk een cache te loggen als je geen premium member bent. Op het .com forum wordt over dit onderwerp ook lustig gediscussieerd en in dit draadje staat hoe je toch kan loggen. In het kort komt het erop neer dat je kan loggen door gebruik te maken van onderstaande link, nadat je de GC code aan het eind van de link hebt aangepast aan de cache die je wilt loggen: http://www.geocaching.com/seek/log.aspx?WP=GCxxxx bedankt voor je reactie maar ik ben zeker niet van plan om een premium cache te loggen..ik ben geen premium lid..dus ga ik ervan uit dat deze cache niet voor mij bedoeld is..maar dat ik dus wel de cache en info door krijg zonder dat ik lid ben ,dat vind ik als niet premium lid vreemd..ik bedoelde met moet toch kunnen dan ook niet het loggen van de premium ,maar het lolletje met mijn broer over de founds..
  6. vlindert

    Premium ?...

    bij gc.com denken ze daar anders over en hebben ze inmiddles al een "backdoor" die op het gc.com forum is gepubliceerd , lees dit draadje http://forums.groundspeak.com/GC/index.php...07363&st=50 blijkbaar is het met smartphones zo dat je alle info kan ophalen het loggen is alleen maar gekoppeld aan je account en telefoon het ophalen van informatie of je die wel of niet hebt gevonen kijkt dus niet naar kenmerken zoals wel of niet gevonden. Overigens is dit van toepassing natuurlijk op de geocache navigator. Het genoemde draadje is ook een discussie over de situatie wanneer een premium member gaat cachen met een non premium member en een members only cache vinden en loggen...... hi bedankt voor je reactie...ben natuurlijk even gaan kijken op het draadje waar je op wees... maar weet nu ook weer waarom ik eigenlijk nooit op geocaching .com kom......... mijn engels is daar echt veel te slecht voor..
  7. vlindert

    Premium ?...

    het maakt geen verschil of je account gc koppelt ...en bij het progr. geocache navigator laat ik niet op gc zoeken...je krijgt niet eens de geochacing.com of .nl te zien... maar wel alle caches in buurt .... of als je het eerder wil weten laat je hem op naamplaats zoeken en dan krijg je b.v alle cahes te zien in de omtrek van 4 km rond die plaats..(aantal km kan je ook nog zelf instellen) maar ik vermoed dat zoals ik al melde er ergens een lek zal zijn voor de premium gebruikers...niets verborgen voor mij..maar allen gewoon zichtbaar!..nogmaals dat lijkt mij niet de bedoeling van een premium gebruiker. Maar ook van een cacher niet..want ja dan kan iemand wel melden ...maak je niet druk...een punt meer of meer.. maar ten eerste vind ik het ook altijd leuk om een logje te schrijven...en ten tweede is soms een puntje net een verschil...mijn broer zou mij namelijk net ingehaald hebben met dat ene puntje...dus het was een fam. lolletje... moet toch kunnen? ! Ik blijf dus vinden dat als premium gebruikers de caches alleen voor premium gebruikers maken ik geen gegevens hoor te ontvangen ,en dan thuis pas kan merken dat het een premium is...want ja eerlijk is eerlijk er liggen voor mij nog genoeg niet premium caches die ik dan ook nog moet vinden...en die niet voor een geselecteerde groep zijn..
  8. vlindert

    Premium ?...

    tja ik ben ook erg benieuwd...heb inmiddels ook 1 premium-lid aangeschreven of hij hiervan op de hoogte is.. En ben benieuwd of dit verder bekend is
  9. vlindert

    Premium ?...

    Ach er zijn wel meer problemen die bij GC.com horen maar hier besproken worden. Vlindert wilde het in ieder geval hier even kwijt, informatie delen en misschien is er wel iemand, met verstand van cache navigator, die dit kan toelichten. Dat is helemaal niet bijzonder hoor; daar is dit forum voor. Je hoeft er niet op te antwoorden als je over het onderwerp niets te melden hebt of als je niet wilt helpen. Als je dat wel doet, dan graag wat vriendelijker en on topic. o. sorry. bedankt sivota voor je reactie ... want ja 'Mars Express' hoe zou je moeten weten dat iets bij geocache.com aangekaart moet worden en niet bij geocache.nl ik kijk eigenlijk alleen maar op gc.nl...ook op mijn gsm bezoek ik niet de site gc.com! en ...ik ben geen premium...daar heb ik mijn reden voor.....maar met een opmerking als:voor iemand die via z'n gsm de geocaching.com website raadpleegt financieel geen onoverkomelijk probleem zal zijn...kan je er wel eens beschamend naast zitten!!!!dus graag hier geen ordeel over geven...
  10. vlindert

    Premium ?...

    nee via geocache navigator zie je dat niet...zelfs niet in het klein.. ik ken die pagina wel waar je het over hebt .maar als je dan de cache aanklikt krijg je de melding:premium only... en kom je niet verder. maar met navigator bestaat er dus blijkbaar geen premium onderscheid en geeft hij dus zonder dat je het zelf in de gaten hebt ook de premium caches.
  11. vlindert

    Premium ?...

    met geocache navigator kan je niet inloggen..
  12. vlindert

    Premium ?...

    hopenlijk ben je goed in caches zoeken...maar ....je kan niet in mijn portomone kijken.......!!!!! en ...lees mijn draadje goed ...want van premium cache plaatsers hoor ik juist dat ze het doen om alleen voor premium leden hun cache beschikbaar te stellen...maar dat gebeurt dus niet...en ook daar gaat het mij dus om.. Nou volgens mij gebeurde dit wel. alleen vind jij dit niet leuk ! Het enige probleem is en was dat je niet goed gelezen hebt en dat is ook lastig op zo'n klein schermpje, he. Maak je niet zo dik om een puntje meer of minder. Geopatra. het verbaast mij toch echt wat voor antwoorden hier gegeven worden......tja ..zou goed lezen soms op een groot scherm ook moeilijk zijn? ten eerste...als jij weet waar het dan wel op mijn scherm zou moeten staan ...geef mij dan die tip... heeft niets met een klein schermpje te maken...heb een bril en zie daar heeeeeeeel goed mee en...ook...de reacie...van volgens mij gebeurt het wel ...maar vind jij dit niet leuk...??? troost je hoor als ik op internet een cache zoek en ik kan er niet bijkomen omdat het een primium is dan lig ik er geen seconde van wakker...en laat hem lekker liggen.... maar..nogmaals... ik werk onderweg met het programma geocache navigator...en laat dat programma zoeken...en ...waar zou ik dan moeten zien dat het om een primium gaat...als het goed is moet jij dat weten te staan..geef mij dan graag de tip,daar zou ik dan in ieder geval iets aan hebben...en kan ik dan nog kiezen of ik het wel of niet wil doen..!! en nogmaals....ik vraag mij dus af of primium leden die zulke caches speciaal plaatsen voor premium leden het de bedoeling vinden dat het dus wel gewoon aangegeven wordt voor niet primium leden...en stel dat je wel gelijk zou hebben ,dat ik het had kunnen zien..??...dan blijft het vreemd dat ik tot in de puntjes wel gewoon de juiste plaats krijg doorgegeven via mijn gsm....terwijl ik geen primium lid ben dat is op de site wel anders...want op de site is primium echt alleen voor primium leden...want als je die cache aanklikt voor verder gegevens dan kom je niet verder.. Geen primium , maar premium! Even on topic: Ik begrijp je vraag niet. Al zijn die caches voor Premium Members, dan log je ze toch gewoon niet of kun je niet zien op je GSM dat ze PM-only zijn? oke...premium..zoals ik ook begonnen was.. .en ja ik kan dus niet op mijn gsm zien dat het pm-only is...en het is toch gek dat ik via mijn gsm alle info en coordinaten krijg terwijl ik en ook mijn gsm geen premium lid ben!
  13. vlindert

    Premium ?...

    Ja, dus; nou dat vind ik inderdaad dan ook een beetje merkwaardig. he he ...eindelijk iemand die wel de moeite neemt om goed te lezen...ja daar gaat het om... was door het antw.van de vorige reactie toch even gaan twijvelen... maar heb net mijn progr. opgestart van mijn gsm. en hem in de woonplaats laten zoeken waar ik weet dat er een premium is...en ja hoor hij gaf hem gewoon aan...helemaal tot in de puntjes...de juiste coordinaten en echt...zelfs het hele scherm doorgenomen...en nergens staat aangegeven dat het een premium is...en ...ik krijg dus eigenlijk informatie waarvan de primium leden denken dat het alleen voor premium leden is...en dat is dus niet het geval!!! en vraag mij af of dit bekend is.....want ik verwacht als niet premium lid geen info over een premium cache....dat is toch ook de bedoeling??
  14. vlindert

    Premium ?...

    hopenlijk ben je goed in caches zoeken...maar ....je kan niet in mijn portomone kijken.......!!!!! en ...lees mijn draadje goed ...want van premium cache plaatsers hoor ik juist dat ze het doen om alleen voor premium leden hun cache beschikbaar te stellen...maar dat gebeurt dus niet...en ook daar gaat het mij dus om.. Nou volgens mij gebeurde dit wel. alleen vind jij dit niet leuk ! Het enige probleem is en was dat je niet goed gelezen hebt en dat is ook lastig op zo'n klein schermpje, he. Maak je niet zo dik om een puntje meer of minder. Geopatra. het verbaast mij toch echt wat voor antwoorden hier gegeven worden......tja ..zou goed lezen soms op een groot scherm ook moeilijk zijn? ten eerste...als jij weet waar het dan wel op mijn scherm zou moeten staan ...geef mij dan die tip... heeft niets met een klein schermpje te maken...heb een bril en zie daar heeeeeeeel goed mee en...ook...de reacie...van volgens mij gebeurt het wel ...maar vind jij dit niet leuk...??? troost je hoor als ik op internet een cache zoek en ik kan er niet bijkomen omdat het een primium is dan lig ik er geen seconde van wakker...en laat hem lekker liggen.... maar..nogmaals... ik werk onderweg met het programma geocache navigator...en laat dat programma zoeken...en ...waar zou ik dan moeten zien dat het om een primium gaat...als het goed is moet jij dat weten te staan..geef mij dan graag de tip,daar zou ik dan in ieder geval iets aan hebben...en kan ik dan nog kiezen of ik het wel of niet wil doen..!! en nogmaals....ik vraag mij dus af of primium leden die zulke caches speciaal plaatsen voor premium leden het de bedoeling vinden dat het dus wel gewoon aangegeven wordt voor niet primium leden...en stel dat je wel gelijk zou hebben ,dat ik het had kunnen zien..??...dan blijft het vreemd dat ik tot in de puntjes wel gewoon de juiste plaats krijg doorgegeven via mijn gsm....terwijl ik geen primium lid ben dat is op de site wel anders...want op de site is primium echt alleen voor primium leden...want als je die cache aanklikt voor verder gegevens dan kom je niet verder..
  15. vlindert

    Premium ?...

    hopenlijk ben je goed in caches zoeken...maar ....je kan niet in mijn portomone kijken.......!!!!! en ...lees mijn draadje goed ...want van premium cache plaatsers hoor ik juist dat ze het doen om alleen voor premium leden hun cache beschikbaar te stellen...maar dat gebeurt dus niet...en ook daar gaat het mij dus om..
×
×
  • Nieuwe aanmaken...