Spring naar bijdragen

arjen_annelies

Leden
  • Aantal bijdragen

    8
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door arjen_annelies geplaatst

  1. Als je bedoelt dat daar een reactie van Kruimeldief tussenstaat ... daar heb ik op gereageerd met de vraag: Hoe ? en de reactie gehad heel hard te roepen Of mis ik het echt
  2. Jawel, maar dan moet je zelf wel goed opletten! hmm, ik geloof dat ik een bril nodig heb. En Arjen_annelies jij/jullie hebben ook een bril nodig net als ik ROFL. draag ik al jaren, moet misschien wat vaker schoongemaakt. hoezo deze keer ??
  3. Was ook een van de eerdere ideeen maar hoe. Via een bericht (16/2) of op andere wijze? Contact met Tinus_plotseling lijkt trouwens gelukt, dus deze vondst kan worden afgehandeld.
  4. Bij het zien van deze vraag, dacht ik aan iets anders........maar dat zal dan wel weer mijn zieke geest zijn Die gedachte had ik bij de ook. http://www.geocaching.com/seek/cache_details.aspx?wp=GC1JVT2 Duidelijk gelukt om mijn vraag in beeld te krijgen dus .
  5. Hartelijk dank, ik ga Tinus_Plotseling eens berichten. Gaat vast helpen. (Via profiel bericht gestuurd)
  6. Netjes terugleggen boekje kregen we van vrienden in de buurt die dachten dat wij wel snapten wat het was. Op de weg naar huis bij de bomen het doosje gevonden en aan de andere kant van de weg bij de sloot een passend deksel. Als er nog meer bij hoort dan hebben wij dat, verlicht/verblind door onze eigen koplampen, niet gezien. Hebben coordinaat, en geen hint of zo. Dus locatie moet kunnen en dan even gokken of het onder de grond, in een boom, vogelhuis, lantaarnpaal ... gelegd moet worden. Maar was inderdaad het volgende (en laatste) idee dat we hadden.
  7. Tja, hoe bereik ik Kruimeldief, liever nog hoe bereikt zijn verlossende (?) antwoord mij. Wellicht leest hij dit stukje tekst. Vast bedankt, zo wordt het doosje een beetje een cache.
  8. Sinds kort hebben we gevonden een doosje met deksel, een coordinaat, een blanko boekje een bekend ogende beschrijving over Geocache plaats - lees dit aub (proficiat ...). Tot zover niets byzonders, er zijn er meer die dat wel eens zoeken / vinden In het boekje een stukje tekst met geocaching symbool en dat we de cache hebben gevonden die hoort bij "In de voetsporen van Dirk Pitt" een serie van 19 caches. We hebben nr 14. Achter succes met de rest staat een klein duiveltje ?!? Een fop doos of een first to find, maar dan wel een gevonden voordat hij op de site staat? We hebben dus geen GC... code, geen naam van een legger / eigenaar (die je mag waarschuwen volgens brief als er iets niet deugt zie site gc.com). Is dit te achterhalen? Is iemand zijn versgebakken cache nu kwijt? Kijk ik niet goed op de site? Groetjes, Arjen
×
×
  • Nieuwe aanmaken...