Spring naar bijdragen

ienniemieni

Leden
  • Aantal bijdragen

    4
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door ienniemieni geplaatst

  1. Lief kikkertje! Ik kom snel een keertje langs het kikkerhuisje staat vast geprogrammeerd in me interne GPS. Nu nog even een gaatje in de agenda maken om naar de bezitter van de garmin 60 CSX te gaan kijken. De jouwe zal er wel het zelfde uitzien als de mijne! Ik heb intussen nog niet echt een idee wat ik hun moet adviseren maar het moet iets worden met knopjes. en niet gelijk een godsvermogen kosten.
  2. Met Openstreetmap zijn behoorlijke kaarten gratis te krijgen. Voor Nederland zijn ze net zo goed als de officiële kaarten. Kunnen die ook op elke GPS dan? Sorry ik ben een beetje blond?! Misschien ook handig voor mijn eigen oude beestje. (Garmin GPSMAP 60 CSX)
  3. goedemorgen, Een vriendin wil samen met haar man een GPS aanschaffen. Ze zijn een keer dik verdwaald en dat willen ze niet nog is. Ook willen ze kijken of ze Geocachen leuk vinden. De GPS moet kaarten bevatten. Liefst van heel europa ivm hun kampeervakanties Makkelijk te bedienen zijn. Ze kwamen zelf met e-trex 20 of de magellan explorist 310 Welke adviseren jullie? (ook buiten deze twee om.) Alvast dank je wel
×
×
  • Nieuwe aanmaken...