Jump to content

M.Kramer

Leden
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About M.Kramer

 • Rank
  Forum Newby

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  Garmin 178C
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  kort
 1. M.Kramer

  Garmin II.

  Ja inderdaat, maar er is hulp onderweg? Dus komt het waarschijnlijk wel goed. Bedankt.
 2. M.Kramer

  Garmin II.

  Bedankt voor de Manuel site, Wellicht kom ik er nu uit. Dat ga ik bekijken en indien nodig veranderen. Als de Garmin het ook wil? Hij is mij (nog) de baas, zal ik proberen dit te veranderen.
 3. M.Kramer

  Garmin II.

  “Garmin II” en ik weet het niet. Via de bekende in en verkoop site, kocht ik gisteren een niet meer werkende “Garmin ll”. Dit ligt bejaarde GPS-je ziet er nog redelijk uit en heb hem uiteindelijk toch weer aan het denken en reken gekregen. En zowaar, hij leeft weer en denkt zelfs te weten waar hij is. Hij geeft keurig? Positie enz. Mis dus, hij zit minsten 22 Km verder weg dan ik. Raar want we zijn samen op de zelfde plaats. Via “Googele-Earth” en een andere GPS van een kennis heb ik dat kunnen constateren. Nu weet ik niets van GPS en instellingen, dus zal ik wel iets niet, of verkeerd ingevoerd hebben. Er zit ook geen Manuel bij. Hij ziet ruim voldoende satellieten, batterijen zijn vol. Ik heb hem ingesteld op Nm, dus niet op Km. Klopt het dat er dan een kaartnummer moet worden ingevoerd? Zo ja welke? Nu staat hij meen ik op Europa. Welke GPS kenner weet hem/mij weer op het goede spoor te brengen? Bedankt. M.Kramer. m.kramer17@chello.nl
 4. M.Kramer

  Garmin 178C

  Wie kan mij vertellen of er in de Garmin 178C ook microSD’s passen via een adapter? Kan het niet vinden, maar er wordt hier en daar wel melding van gemaakt. Gr, Meindert
 5. Ik ben bang dat er alleen een engelstalige versie van bestaat: https://buy.garmin.com/shop/store/manual.js...168&pID=242 Grofweg werken overigens alle Garmins zo'n beetje gelijk, dus je zou ook eens kunnen kijken naar de Nederlandse handleiding van bv de GPSmap60. De specifieke plotter-functies zullen daar uiteraard niet instaan. Zover ik zelf gezocht heb, is er inderdaat geen Nederlanse hanleidin. Maar als GPSmap60 een redelijk alternatief is? Bedankt. Meindert.
 6. GPS uitleg. Wie kan en wil mij wat uileg geven in het gebruik van een “Garmin” plotter? Sinds kort ben ik in bezit van een “Garmin 178C”. Vervelend is, dat er geen Nederlandse handleiding voor deze plotter te verkrijgen is. (of wel?) Als je dan voor het eerst met een dergelijke plotter gaat werken, zijn veel termen een soort algebra. Mogelijk is er handleiding van een andere "Garmin" die nagenoeg overeenkomt met de 178C. Gr, Meindert.
×
×
 • Create New...