Spring naar bijdragen

Stampertje

Leden
 • Aantal bijdragen

  6
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Over Stampertje

 • Rang
  Forum Newby
 • Verjaardag 10-03-1987

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  Garmin Etrex
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  1 februarie 2008
 • Lengtegraad
  E006.17
 • Breedtegraad
  N52.28

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 1. Stampertje

  welke gps???

  bedankt voor de laatste 2 toevoegingen. Inmiddels heb ik een gps-systeem gekocht. de gps60csx. In eerste instantie wilde ik voor de gps60cx gaan. maar die was op dat moment uitverkocht in de winkel. en aangezien ik toch geen kompas meer had en die dus ook nog zou moeten kopen. heb ik toch maar de uitgebreidere versie gekocht. nog eens 2 extra weken wachten werd me teveel. De reden dat ik voor de 60 serie ben gegaan inplaats van de etrex is de plek van de knoppen. bij de etrex kreeg ik een lamme duim van de zijkant knoppen. ook wil ik hem op de fiets gebruiken. en dan zijn knoppen aan de voorkant ook wel een pluspunt. Na aan het begin ben ik flink aan het klooien geweest met mapsource en nu heb ik de voor mij makkelijkste manier gevonden. pocketquery heb ik nog niet, dit komt in de toekomst misschien ook nog wel. bedankt voor jullie hulp!
 2. Stampertje

  welke gps???

  die functie heb ik al gevonden, maar ik wil de cache zelf graag een naam geven enz. ook krijg je dan beginplek, of een fictieveplek. kan ik die gegevens ook naar mapsource downloaden, daar aanpassen en daarna pas naar mijn gps?
 3. Stampertje

  welke gps???

  Vandaag de knoop doorgehakt en een GPSmap 60CSx gekocht. De Cx was niet op vooraad, en anders had ik nog een los kompas nodig. dus had het ook niet echt zin om nog een week te wachten voor een iets goedkopere. nu vraag ik me alleen nog wel af wat de makkelijkste manier is om geocaches in te voeren via de computer. kan iemand me hier wat uitleg over geven.
 4. Stampertje

  welke gps???

  Ik ben vanaf februari aan het geocachen met een Etrex (de simpele gele) nu is deze mij 2 weken geleden afgestolen in de trein. Maar inmiddels heeft het geocaching virus mij geinfecteerd dus wil ik graag een nieuwe kopen. en dan 1 die de knoppen aan de voorkant heeft (dit lijkt mij handiger) . maar ik twijfel heel erg aan welke ik zou kopen. daarom heb ik aan jullie een paar vragen. ik twijfel tussen de gps 60, de gps map 60cx, gps map 60csx of een magelan explorist 210 of 500. een heleboel keuze en ik zie door de bomen het bos niet meer. en dan vraag ik me ook nog af of de collorado grote voordelen heeft op de bovenstaanden. Neemt een kaartfunctie niet een gedeelte van de spanning van het zoeken weg?? en heb je met de gps map 6o de topokaarten en de citynavigator kaarten nodig. Ik vind die namelijk best prijzig. en heeft een ingebouwd kompas grote voordelen. ik hoop dat jullie mij kunnen helpen. In de winkel werd ik namelijk niet veel wijzer.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...