Spring naar bijdragen

Tsarina Robin

Leden
  • Aantal bijdragen

    7
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door Tsarina Robin geplaatst

  1. Ook hier is het gelukt. Bedankt voor je hulp Spiderwoman.
  2. Ik heb hetzelfde "probleem", waar ligt het dan aan? Daar ben ik ook benieuwd naar, want ik heb ook hetzelfde probleem zie nu.
  3. Ik heb even moeten puzzelen, maar mij is het ook gelukt. Bedankt voor de link!
  4. Zoals ik al eerder heb gezegd ben ik dit draadje alleen gestart om de mening van anderen te horen. Het is nooit mijn bedoeling geweest om een discussie op te starten en al helemaal niet om mensen aan te vallen of te kwetsen. Mochten mensen zich toch aangevallen of gekwetst voelen door mijn berichtje, dan bied ik bij deze mijn oprechte excuses aan. Dat anderen off-topic gaan, daar kan ik natuurlijk ook niets aan doen.
  5. De topic starter heeft helemaal niet na een minuut de computer uitgezet. De topic starter is helemaal verbaasd dat het simpel vragen naar iemands mening zo'n discussie veroorzaakt van nu al 6 pagina's. Blijkbaar leeft het onderwerp wel erg, anders werd er niet zo veel gereageerd. Dat iemand niet schrijft, wil niet zeggen dat hij niet leest...
  6. Ik kreeg vandaag een logje binnen van een van mijn caches. De tekst luidde: "Zie log ..." Op de puntjes stond de naam van een team waarvan ik de log gisteren heb ontvangen. Verder stond er niks bij. Wat vinden jullie van zo'n log? Ik heb zelf de neiging om deze log te verwijderen. Graag jullie mening.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...