Spring naar bijdragen

de bergjes

Leden
  • Aantal bijdragen

    4
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door de bergjes geplaatst

  1. de bergjes

    2 Gps-sen 1 Topo?

    nee: de t in oregon 450t staat voor een niet erg gedetailleerde topo van europa (1:100.000) de topos nl en oostenrijk hebben een veel gedetailleerdere schaal! (1:10.000), die wil ik erop hebben. dezelfde vraag zou gelden voor de oregon 450.
  2. de bergjes

    2 Gps-sen 1 Topo?

    ok dan zou je dus topo nl op allebei de gps-sen kunnen zetten, maar topo oostenrijk niet. moet ik die dan overnieuw kopen?? lijkt raar, we hebben die al officieel gekocht en geregistreerd. garmin zelf antwoord (nog) niet.
  3. de bergjes

    2 Gps-sen 1 Topo?

    Hoi, Ik heb even een vraag. We henebben een Garmin Vista cx en zouden graag een Garmin Oregon 450t erbij kopen. We hebben Mapsource al met een gedetailleerde topo van Nederland en van Oostenrijk, welke al op de PC geïnstalleerd staan en natuurlijk op de Garmin Vista cx. Kan ik nu deze topo’s ook op Oregon zetten? Hoe kan ik deze kaart dan ook ontgrendelen voor de nieuwe GPS? Ik heb geen zin om nieuwe topo's te kopen, en wat dan, dan moet je 2 verschillende topo's op je PC zetten of zo??? Ik wil dan graag beide GPSsen blijven gebruiken tegelijkertijd in Mapsource, zodat de kinderen ook met een GPS kunnen lopen. De dealers geven zeer tegenstrijdige info. antwoord van geocachingshop.nl: Normaal gesproken kan een kaart maar op 1 GPS geinstalleerd worden. Echter, volgens ik heb wel eens een kaart op een nieuwe GPS gezet nadat de oude defekt was, en dat gaf geen problemen. Daarnaast zijn er tegenwoordig ook opensource kaarten (openstreetmap) die op de Garmin GPS gebruikt kunnen worden. antwoord van futurumshop.nl: Ik ben het voor u nagegaan. De Topo Oostenrijk en de Topo Nederland kaarten zijn op maximaal 1 GPS te plaatsen. In dat geval is het niet mogelijk om deze kaarten op de Garmin Oregon 450T te plaatsen. Hoe moet dit? Met vriendelijke groeten, Ingrid van den Berg
×
×
  • Nieuwe aanmaken...