Spring naar bijdragen

fantus

Leden
  • Aantal bijdragen

    6
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Previous Fields

  • GPS of Smartphone Merk / Type
    Garmin etrex legend
  • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
    sinds 2003
  1. fantus

    Eendagscaches

    Dit is ook niet waar Sha1tan deze thread voor gestart heeft (volgens mij). Het probleem is niet de event cache, maar de lading traditionals/mysteries/multies die aangemaakt wordt en de dag na het event al weer verdwenen is. Dit zijn geen cache types die bedoeld zijn voor eenmalige gebeurtenissen. Sterker nog, ik weet dat Kruimeldief bij sommige caches zelfs gevraagd heeft of het wel de bedoeling was om ze minstens een half jaar te laten bestaan, omdat ze anders niet aan de richtlijnen voldoen.
  2. fantus

    Eendagscaches

    Dit kan ook prima zonder eendagscaches. Je logt dan namelijk gewoon het event. Een mooi voorbeeld is het WW event. Je hebt daar een aantal prachtige caches die je gedurende de dag kunt doen, met prachtige tussenpunten. Gewoonlijk plaatsen ze dan ook nog een mooie losse cache die wel blijvend is. De enige reden om ook deze losse caches allemaal te plaatsen als "eendagscaches" is om extra caches gelogt te hebben. Zo kunnen we ook multi caches vervangen door 1 traditional (het begin punt) en een heleboel mysteries (de tussenpunten en de eindcache).
  3. fantus

    Eendagscaches

    Het is natuurlijk in dan wel het geval dat je zo al snel steeds op de zelfde plekken je caches aan het plaatsen bent als met de vorige events (anders had je ze ook kunnen laten bestaan). Puntjes scoren lijkt de enige reden te zijn om deze eendags caches te publiceren. Zowel voor de legger ("ik heb al 58 caches geplaatst"), als voor de zoekers.
  4. En dat terwijl ze hier bij mij in de kamer vol spanning zitten te wachten....
×
×
  • Nieuwe aanmaken...