Spring naar bijdragen

dranconius

Leden
  • Aantal bijdragen

    4
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door dranconius geplaatst

  1. Heren, Ondanks jullie goed aanwijzingen de cache niet kunnen loggen . Ik ben nog in overleg met de eigenaar, maar het lijkt dat een gelukkige vinder zich de cache heeft toegeeigend. Hopelijk hersteld de eigenaar de cache.
  2. Da's grappig, als ik "declinatie astronomie" google, komt dit draadje als nr 5 naar voren...
  3. tjee dit is mijn tiende cache, dus ik dacht dat het een newbie vraag zou zijn. Hoop dat ik niet te veel informatie heb gegeven, volgens mij staat er nog maar weinig wat als spoiler kan worden opgevat. => bloodwoosh In het Engels vond ik right ascension, dus ik dacht right/droite = rechts => lex echt geen onzinvraag. Zal nog eens wat verder puzzelen. De uitdaging lijkt het bepalen van de nulpunten. Dit weekend zal blijken of ik het gesnapt heb. Trouwens dat blijft het lastige van geocaching als je de aanwijzing bij het volgende waypoint niet kunt vinden; heb ik de puzzel fout gedaan of kijk ik gewoon niet uit mijn doppen. Ik vermoed dat ik deze cache nog menig maal zal vervloeken.
  4. Iemand enig idee hoe je vanuit astronomie (rechtse) klimming/declinatie moet omrekenen naar een richting/punt die voor een geocacher bruikbaar is? Ik probeer een cache in belgie te vinden waar ik dit voor een richting moet gebruiken.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...