Spring naar bijdragen

xafloha

Leden
  • Aantal bijdragen

    10
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door xafloha geplaatst

  1. Dank je wel allemaal! Het is inmiddels gelukt. Ik heb het 'geresized' met een of ander programma'tje. Toen deed ie het nog niet, uiteindelijk heb ik de foto's als gifbestand geupload en toen heeft ie het wel gedaan. Jammer genoeg zijn het nu geen mooie foto's meer, maar dat is dan maar pech. Groeten.
  2. helaas lukt niet, heb windows vista.
  3. We hebben een nikon camera en hebben wel eerder foto's geupload. Ik weet ook niet hoe ik ze kleiner moet maken, misschien weet iemand dat? Het gaat om twee earthcaches in zeeland. vliedberg en hoge hil. Groeten
  4. Help ons alsjeblieft! We hebben tijdens onze vakantie in Zeeland twee earthcaches gedaan, maar doordat we de foto's niet kunnen uploaden (de site weigert steeds) wordt onze log steeds verwijderd. De maker is blijkbaar niet bereid om de foto's via mail te ontvangen, dus hoe moeten we nu verder? Groeten Xafloha.
  5. [Ooh toch wel. Bij je naam in het blauw vermeld 'Donateur'. ] Nou daar doen we het voor toch? Er hangen trouwens toch ook nog wel verschillende prijskaartjes aan of niet?
  6. Maar je moet dan eigenlijk lid worden van .com én van .nl (zo heb ik het begrepen....) dat is toch ook niet logisch? Ik wil ook wel lid worden, maar waar heb je dan het meest aan?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...