Spring naar bijdragen

de duintoppers

Leden
  • Aantal bijdragen

    10
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Previous Fields

  • GPS of Smartphone Merk / Type
    Garmin 60CSx
  • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
    1 maand

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  1. de duintoppers

    Watervastpapier

    Hallo, Vrijdag Rite in the Rain (watervast papier) gekocht bij Papier Royaal in den Haag. Volgens de eigenaar is hij (bijna) de enigste winkel in Nederland die dit verkoopt. Eerst dacht ik dat het 200gram was, maar het is 80 grams papier... De tekst 200gr., betekende 200 green..... Voor mij mag dit draadje dicht! Een ieder bedankt voor de reactie's. Dick - de duintoppers.
  2. de duintoppers

    Watervastpapier

    Dank voor de link! Hier hebben ze idd Rite in the Rain, maar dit is erg dik 200gr. Iemand nog een andere ervaring met dunner, watervastpapier?
  3. de duintoppers

    Watervastpapier

    Hallo, Wie weet er een winkel waar je watervastpapier (bv rite in the rain) kunt kopen? Voor het maken van logrolletjes, zodat die tegen een beetje vochtigheid kunnen. Alvast bedankt! Dick - de duintoppers
  4. Iedereen hartelijk bedankt voor de tips!! Ik ga er wat mee doen. de duintoppers.
  5. Hoi, Wie weet waar het kaartje te koop is voor de Garmin, tbv Zuid Amerika_Chili Bijvoorbaat dank, de duintoppers.
  6. wat voor software zoek je? ik denk dat je geen sofware nodig hebt maar kaarten.. ik bedoel GSAK doet het gewoon maar je moet een pijltje volgen of kaarten downloaden Ja, dat klopt, ik zoek kaarten voor Zuid Amerika
  7. Wie weet waar er (GPS Garmin) software te vinden is voor vakantie in Zuid Amerika (Chili)
  8. Op 28-07-07 hebben wij onze nieuwe TB Clara de koe gedropt in "Rondje Veere". Helaas is Clara nog éénmaal gezien en daarna verdwenen.... Aan veel teams, die na ons geweest zijn, een mail gestuurd, maar helaas... Als je haar tegenkomt gaarne bericht, Bedankt, de duintoppers.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...