Spring naar bijdragen

firechief

Leden
 • Aantal bijdragen

  71
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  1

Berichten geplaatst door firechief

 1. Best Koos, een duur waadpak loopt ook vol als je tever voorover buigt. Als een waadpak vanboven volloopt maakt het niet uit welke kwaliteit het is. Als een pak lek raakt is het wel zo dat hoe lager het gebeurt hoe beter het is. Bij de brandweer met een waadpak in een gierput gelopen en ook in een sloot naast een paard. Dus het gaat meer om hoe je het gebruikt dan welke kwaliteit het is.

 2. Het overspuiten in een andere kleur is in nederland ook niet meer toegestaan. Elk wapen gelijkend op een echt is verboden, want je kan hem ook weer overspuiten. Het in bezit hebben is een zeer kwalijke zaak, boeten en strafblad. Ik ben zelf lid van een schietvereniging dus weet hier iets meer van. Dus als je hem tegenkomt: inleveren op het politieburo.

 3. Ik heb Coen, zoals zovelen, niet persoonlijk gesproken, maar ongetwijfeld wel op het GME gezien. Dit jaar nog een kaartje gestuurd toen hij in Amsterdam in het ziekenhuis lag. En nu zo'n plotseling eind. Zelf heb ik dit net meegemaakt met een brandweer collega die ook de strijd niet kon winnen.

  Een ieder die hem dierbaar was veel sterkte toegewenst, nu en in de toekomst.

  Firechief met Ria en Wendy de Schutter

 4. Voor mij geld dezelfde vraag: Hoe krijg ik coordinaten (voor het vinden van de cache ingevoerd) Als alternatief voor mijn GPS-V (alleen de hoofdwegen en maar een klein stukje gedetaillerd). Ik heb wel een programma op internet gevonden maar krijg het met geen mogelijkheid erop. Maar ik woon in Harmelen.

×
×
 • Nieuwe aanmaken...