Jump to content

Freddy

Leden
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Freddy

 • Rank
  Forum Newby

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  Magellan Meridian Platinum
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  3 Jaar
 1. De foto,s zijn loodrechte stereoscopiche opnamen die daarna via een onschranker projector over bestaande meetpunten zijn gelegd. van dat uitgehoekte beeld wordt dan een opname gemaakt en de vertekening is dan minimaal. er zijn totaal 4000 van deze foto,s beschikbaar en deze beslaan geheel nederland. als je wil Prof dan drop ik wel een keer zo,n fotomap bij je in de bus. De oplage was 1500 exemplaren per province in 1989
 2. Al geruime tijd heb ik een aantal luchtfoto atlassen in mijn bezit met gedetailleerde luchtfoto, S. En die zou ik graag digitaal willen hebben. Ik ben dus gaan informeren, en kwam uit bij de topografische dienst in emmen. De luchtfoto, s waar ik het over heb zijn: stereoscopische foto, s genomen vanaf 3400M hoogte met een schaal van 1:14:000 waarop zelfs de koeien in het weiland zijn te onderscheiden. De topografische dienst vertelde mij dat zij deze ook gedigitaliseerd hebben. En dat ze met een bv ozi ingezoomd kunnen worden tot 1:1000 Helaas viel het prijskaartje nogal tegen 47 euro per foto van 1750x1750 (4 vierkante km) waarvan er 9 op een cd passen en de kosten voor het maken van de Cd zijn 62.50 Het zou een mooie aanwinst zijn voor de huidige kaarten bestanden en helemaal als ze in ozi kunnen worden ingelezen, maar 500 euro voor 36 vierkante km kaart is wel behoorlijk heftig. Heeft iemand niet toevallig een goede kennis bij de TD in emmen.
 3. Ben er ingeluist door een Chat Heks!! En er is nog geen GC afkick Centrum. Je wordt bedankt heks dit is echt Mega verslavend.
 4. JA ik denk dat de meeste deze update al hebben Maar even checken kan geen kwaad.. Firmware v4.02
×
×
 • Create New...