Spring naar bijdragen

florabora

Leden
  • Aantal bijdragen

    45
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Berichten geplaatst door florabora

  1. ONTOPIC:

    op Luchthaven Eindhoven voor 0,20 euro per zakje :thumbup::beer:

    Op Londen Stansted voor GRATIS! :doctor::frusty:

     

    Heb er vorige week een stapel gescoord aangezien ze op London gratis lagen en je ze echt moet gebruiken om je dure parfummetjes weer mee terug te mogen nemen.

  2. Er is binnenkort nog een GSAK mini event in Rijswijk... :beerchug:

     

    Oh ja? Tell me more!!!

     

    Ontopic: ik download alle gpx-en van de cache die wil doen (dus heb die dan al gecontroleerd op leukheid en haalbaarheid) en importeer ze in GSAK. Vanuit GSAK maak ik een xport naar html.

     

    En die html zet ik op mn telefoon om vervolgens lekker offline door de volledige cachebeschrijvingen heen te lezen.

     

    Moet je maar eens proberen, werkt uitmuntend!

  3. GSAK 'draait' alleen op windows 98 t/m vista en niet op de mobile versies. Het verschil tussen symbian en Mobile is ongeveer vergelijkbaar met het vergelijken van Windows met een ander OS als bv. Linux, MacOS. Er valt weinig uit te wisselen behalve gan met een emulator oid.

    Ok, dus GSAK kan nooit op een mobiele telefoon / pda / smartphone draaien... Dan is de enige optie dus om een html-export van GSAK naar je telefoon te gooien? Of heb je dan nog andere manieren (cachemate ofzo)?

  4. Heeft iemand GSAK al draaien op een Symbian telefoon? Ik heb geen idee waarom het wel of niet zou moeten kunnen en wat het concrete verschil tussen Symbian en Windows Mobile is dus ik doe maar een wild verzoek...

  5. inderdaad er lopen hier twee discussielijnen door elkaar heen.

    Ik bedoel de surprise op sinterklaasavond, ik bedoel niet het event.

     

    Ik ben dan ook nog steeds erg benieuwd naar leuke ideeen om een suprise te maken rondom geocaching. Wie weet iets leuks, wat hebben jullie wel eens gemaakt?

  6. Hallo allemaal,

     

    Het is alweer bijna Sinterklaasavond. Ik ben heel erg benieuwd naar alle leuke dingen die men hier als surprises heeft gemaakt voor een mede-cacher met Sinterklaas...

     

    Ik heb wel een idee wat ik wil maken (iets verstoppen en coordinaat geven etc) maar wil graag inspiratie opdoen.

  7. Indien je op je GSM internet hebt, kan je ook naar de volgende website gaan:

    http://wap.geocaching.com/Default.aspx?__ufps=715675

    Voer daar de coordinaten in waar je op dat moment bent, en je krijgt een lijst met de dichtsbijzijnde caches.

     

    Ik heb op mijn telefoon internet zodat ik in het veld kan internetten en wist nog niet van deze wap-site. Handig!! Scheelt een hoop laadtijd van de pagina.

     

    Ik kom er alleen nog niet uit. Als ik search op coordinates doe, op welke manier moet ik dan mijn huidige coordinaten ingeven? het voorbeeld dat wordt gegeven lijkt me een andere eenheid dan N52... en E004....

     

    Hoor graag je reactie!

  8. Wanneer je een .gpx file in GSAk hebt geimporteerd, is dat dan statische data geworden, dwz dat het niet mee verandert met de werkelijke cache pagina?

     

    Ik bedoel met name de logjes en de last found. Die verandert niet mee merk ik. Moet je soms om het actueel te houden een nieuwe gpx van de betreffende cache inladen om de informatie over founds etc in GSAk up to date te houden of kan ie dat zelf ergens vandaan halen?

     

    Ik mis dus een soort van "update-cache-details"-knop ofzo. Kijk ik er langs, is deze functie wel aanwezig of bestaat er een work-around? De enige manier die ik zie, is voor iedere cache opnieuw een gpx genereren via de website en die inladen in GSAk. Dat is toch ondoenlijk?

  9. Hallo daar, ik ben nog vrij nieuw met GSAk maar zag dit nog niet op het forum vermeld en wilde het graag met jullie delen.

     

    Ik ben me aan het voorbereiden op de zomervakantie en wil graag alle caches in de regio weten. Met behulp van pocket queries is er wel een export te maken die GSAk weer kan opnemen maar daarmee hield voor mij de handigheid op en startte het handmatige deel. Ik zag mezelf al helemaal 500 printjes maken en een hele map aanmaken voor alle cachebeschrijvingen.

     

    Totdat...!

     

    Ik in de export mogelijkheden van GSAK een html-export probeerde en deze uploade naar mijn mobiele telefoon (Sony Ericsson K800i). Op deze manier kun je zonder laptop of PDA toch alle cachebeschrijving supergoed lezen en digitaal tot je beschikking hebben! Met alle linkjes en mogelijkheden die de webpagina's van GSAk bieden, kun je ook op je telefoon browsen!

     

    Misschien voor sommigen een bekende zaak, maar voor anderen een nieuwe manier en wellicht ook de brug tussen digitaal cachen (PDA) en analoog cachen (printjes).

     

    Groet en succes!

    floris

  10. heb nu al een maand een GPS60 te leen. Onlangs een eTrex Vista gekocht maar die weer gauw teruggestuurd. Was niet echt onder de indruk van ontvangst en functionaliteit.

     

    Zat met zelfde dillema als jij; vind ik het leuk genoeg om zoveel geld uit te geven? Antwoord was zowel ja als nee. Oplossing is inderdaad ebay en Amerika! ;-)

     

    En mocht je hem over een tijdje zat zijn, kun je hem nog altijd voor een schappelijke prijs weg doen omdat t momenteel t beste is dat je kunt krijgen!

×
×
  • Nieuwe aanmaken...