Spring naar bijdragen

benyvonne

Leden
  • Aantal bijdragen

    77
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Berichten geplaatst door benyvonne

  1. Ik krijg sinds de laatste update van gsak elke keer een pop up scherm met de foutmelding sript error en daarna een met de melding google is niet gedefinieerd. voor de update wekte alles nog. Wat kan ik doen om alles weer goed te krijgen?

  2. Of er al van die caches met nfc waypoints zijn weet ik niet maar net als met de qr code als wp is het volgens mij een kwestie van tijd. De chirp is er ook gekomen al is het nog geen groot succes geworden. Voor loggen met nfc chips moet je bij munzee.com zijn die jongens zijn daar gewoon snel op in gesprongen.

  3. Vandaan hebben we de eerste testjes met gdak gedaan en wat mij betreft werkt het uitstekend. Zowel de foto's en evt spoilerfoto's zijn prima te zien. Het navigeren lijkt ook goed te werken al doe ik dat toch liever met de gps. Het enige nadeel tot nu toe was dat de lijst met caches wat minder leesbaar is, kleine letters en niet veel contrast. Vandaag was er niet zo heel veel zon en had ik er moeite mee om het te lezen. Met veel zon zal dat nog moeilijker worden denk ik. Verder ben ik dik tevreden en wat mij betreft kan c:geo van de telefoon af.

  4. Ik heb het volgende probleempje. Ik heb twee bestanden op mijn htc staan, een heet gevonden en een heet oss. Als ik oss kies bij settings - database locaties dan zie ik alle caches met listing foto's enz. Als ik mijn gevonden bestand kies dan geeft hij bij een aantal caches als ik voor listing kies de melding "helaas, de applicatie Global Droid is onverwacht afgesloten probeer het opnieuw". Het gekke is dat dit niet voor alle caches in hetzelfde bestand geld. Logs kan ik overigens wel lezen als ik die kies voordat ik de listing kies.

  5. Ik heb inmiddels gdak aan de praat gekregen op mijn htc legend maar ik kan nog geen off line plaatjes zien. Met gsak heb ik grab images gedaan en in de map gdak gezet bij de data base. Wat doe ik hier niet goed? Ik las ergens dat er een . voor moet maar dat pikt hij niet

  6. Dit vond ik op de site:

     

    Cache Contents/Cache Inhoud

     

    Gebruik in alle gevallen je gezonde verstand. Explosieven, vuurwerk, minutie, aanstekers, messen (inclusief zakmessen en multi-tools), drugs, alcohol of elk ander niet gewenst materiaal hoort niet thuis in een GeoCache. Respecteer de wet! GeoCaching is een familie-activiteit en de inhoud van Caches moet geschikt zijn voor alle leeftijden.

     

    Als cache eigenaar ben je verantwoordelijk voor je eigen cache en dus ook voor de inhoud dus wat mij betreft eruit met dat ding of hang er zoals gezegt een rose waterpistool aan.

  7. Ik bedoel dus je moet zelf naar de plek om een foto te maken, dus je moet zelf loggen en dus niet door een ander. Dit gebeurd ook regelmatig.

    En inderdaad met een armlengte afstand een foto maken gaat prima, laatst ook nog een aantal keren gedaan.

    Prima die earthcaches maar een antwoord van de maker is wel gewenst tenzij ander vermeld.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...