Spring naar bijdragen

marcelklim

Leden
  • Aantal bijdragen

    25
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Berichten geplaatst door marcelklim

  1. Ik wil graag alle cachebeschrijvingen exporteren vanuit Gsak naar mijn mobiele Java telefoon. Problemen waar ik tegenaan liep; Als ik exportfunctie gebruik met als optie html dan ontvang ik 9000 htm(de L ontbreekt) files, deze files kan mijn telefoon niet aan, buiten dat het even zoeken is naar het juiste bestand. Optie 2 was via Print, Condensed Printing. Dit geeft de juiste uitvoer die ook mijn mobiele telefoon aan kan(ook zoekfunctie), echter bij zoveel caches loopt mijn computer steeds vast en wordt er niets uitgevoerd. Het gaat wel goed bij een paar caches per keer. Wie heeft een goede oplossing. Ik heb ook gebruik gemaakt van een macro waarbij de Geocaching-code als link zou werken, deze macro werkt bij mij echter niet. iemand een idee hoe de geocaching code als hotlink kan werken? Of is dat laatste niet toegestaan?

     

    Ik heb een oorspronkelijke een vraag ten aanzien van Java en mobiele telefoon onder het onderwerp Java bij diversen geplaatst.

  2. Wat er mis is gegaan valt zo niet te zeggen.

     

    Als je regelmatig een backup maakt zoals GSAK voorstelt bij het afsluiten kan je nu via File Restore de laatste backup terugzetten. Hopelijk heb je dan de meeste gegevens weer voorhanden.

     

    Als je de huidige database eerst een andere naam geeft, raak je niets kwijt :-)

     

     

    Inmiddels ben ik erachter wat hier de veroorzaker is. Ik krijg mijn pocket Queries als zip file en zet deze dan ook in een bepaalde directory. Ik heb tevens verleden week een bestand binnengehaald via geocaching.nl om de Geo d'Or bestanden binnen te halen. Als ik dit bestand nu binnenhaal in Gsak zijn alle namen van de waypoints weg. Dit speciale bestand dien ik via een macro binnen te halen zoals op de site ook al aangegeven. Dacht echter handig te zijn om dit Geo dÓr bestandje in dezelfde directory te plaatsen als de Pocket Queries.

     

    Bedankt voor de hulp

     

    P.S Voor mij onduidelijk omdat ik geheel nieuw ben, hoe sluit ik dit topic af en hoe krijg ik afbeeldingen in de topic, als ik afbeeldingen druk dan moet ik een link opgeven, maar heb niet de mogelijkheid om

    een afbeelding op mijn computer te selecteren.

  3. Helaas gebeurd er dan niets
    En als je gewoon een gpx file download van een cachepagina en inleest (in een nieuwe, lege database?)

     

     

     

    Ik heb dit gedaan en dan toont hij wel weer alle namen, hoe kan dit nu? Ik wil graag in mijn oorspronkelijke database dit voor elkaar maken, of moet in deze database verwijderen en een nieuwe database opstarten?

     

     

    Nog vreemder, als ik alle pocket queries nu weer inlaadt dan verwijdert hij opnieuw alle waypoint namen

  4. Bij het opnieuw instellen van de mogelijkheden om de pocket queries geautomatiseerd in te lezen via mijn email (wat ook gelukt is) zijn opeens alle Waypoint namen gewijzigd in de Code van de cache. In dit geval is de Code vb. GC19D6a tevens de Waypoint naam (had Casje moeten zijn). Bij de Founds blijft echter de waypoint naam ook de waypoint naam. Deze worden dus niet aangepast. Heeft iemand een idee

    wat er fout gaat.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...